×

Yoors


Inloggen
×

YoorsMinimaliseren  in reverse... 12, 13, 14 en 15 juli 2018

Minimaliseren in reverse... 12, 13, 14 en 15 juli 2018


Hier een update van mijn Minimaliseren game in reverse.... inmiddels warmte en drukte kom ik er niet aan toe elke dag een update te plaatsen. Dat wil echter niet zeggen dat ik niet als een bezig bijtje door mijn huis raas...... (wat ons op de bijenverdelger brengt maar dat is een ander verhaal). 

Omdat ik het minimalisme spel in reverse speel. Gingen er op 12 juli 20 items uit mijn huis...

Naar aanleiding van een rondje etenswaar inventariseren kwam ik op foto 1 en 2 etenswaar tegen wat of over datum was. Of na opening niet meer goed. En dat waren samen al 10 dingen......

Op foto 3. Staan 2 plastic bakjes.... die niet gebruikt worden. En waarvan 1 gescheurd is. En een korte broek van de middelste waar het rek uit is. En deze hem dus letterlijk en figuurlijk steeds op de enkels zakt. 

Op foto 4. Een hele stapel stickers van de albertheijn. Ik had deze stapel nog liggen omdat we nog moesten kijken of er nog een paar tussen zaten welke nog niet in zijn plakboek zaten. De rest is dubbel en mag weg... ik heb ze geteld als 7. (Zijn een heleboel meer)

Wat ons samen op 20 dingen brengt.

Op 13 juli mochten 19 items mijn huis verlaten....

2 tassen, 3 enkele handschoenen. 2 slofjes, 1 paar handschoenen, 1 te kleine winterjas, 2 oorwarmers, 1 ding voor tussen de gordel een blik en een hele stapel oude bonnetjes. De bonnetjes zijn geteld als 5 plus 14 dingen brengt ons op 19 items.

Op 14 juli moesten 18 items mijn huis verlaten.

1 flesje water (vinden we niet lekker) 3 spuugdoekjes en 1 paar sokken met gaten. 1 tol. En een hele stapel bonnetjes en papiertjes uit mijn tas. Samen geteld als 4 en dus maakt dat 10.

Plus...5 onderbroeken die niet lekker zitten. 1 mee groei bh. 1 te kleine zwembroek en 1 shirtje die ook niet lekker meer zit. Samen 18 stuks....

Op 15 juli moesten 17 items mijn huis verlaten....

Op de eerste foto. 3 sjaals, 1 muts, 2 cadeauverpakkingen, en 1 enkele handschoen. 

Op de tweede foto. 1 kapotte/oude telefoonlader, 1 cadeauzakje, 1 doosje met stickers, 1 ballon een zakje met letters en cijfers voor een letterbord geteld als 2. Een aantal tekeningen en lege enveloppen. Geteld als 4. 

Samen brengt ons dat op 17 items....

Weer een heleboel spullen minder. Later deze week plaats ik een updaten over de volgende dagen.... voor nu lekker in de zon zitten en wachten op de bijenverdelger.