×

Yoors


Inloggen
×

YoorsVerstopte doucheput....

Verstopte doucheput....


Al een paar weken was het zo. Sta je te douchen loopt het water niet weg. Gelukkig heb ik een douchedeur met hoge wand. Want de hoeveelheid water hoopte zich lekker op. 

Van gekkigheid wist ik niet meer het op te lossen. Eerst ging er een fles biologische ontstopper in. 1 dag goed daarna weer drama.

Toen een fles hg ontstopper. Ook dat werkte maar even. Mijn douche kabine zag er al niet meer al te fris uit. Want als dat water dat maar ophoopt blijft liggen en heel langzaam weg gaat tja daar hou je vuil aan over. 

Een paar weken hebben we deze ellende aangekeken. Nog maar een fles hg. Maar dan haarontstopper. Speciaal voor de douche.... tenminste volgens de reclame van hg op tv. Nog steeds niet het gewenste resultaat.

Gister besloten we dan eindelijk de riooldienst te bellen. En die kwam vanochtend al vroeg. 

Mijn man apte me daarna een foto. Met de tekst was je dit ook kwijt?

Waarschijnlijk heeft 1 van de jongens in hun spel 1 van mijn flesjes rituals in de douche afvoer gestopt. Jah daar werkt geen ontstopper tegen.....

ik was het flesje nog niet kwijt.... bewijst maar weer hoeveel douchespulletjes is wel niet heb. 

Zojuist de badkamer een grote beurt gegeven. Tegeltjes en vloer weer lekker schoon en fris.  9 troepjes uit de badkamer verwijderd. En alsnog een lade vol met douchespulletjes... de eerste tijd hoef ik dat iig niet meer te kopen. 

De jongens wacht nog een preek als ze zondag thuiskomen van een weekendje bij hun vader....

ik kan nu iig weer normaal douchen in een frisse badkamer.