#Vet Fit week 5.

#Vet Fit week 5.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is weer tijd voor een update! Vandaag doe ik al 5 weken aan Vet Fit. En ondanks dat het programma niet meer op tv is, zet ik stug door! 12 weken om mijn goal van 9 kilo te halen. Maar haal ik deze wel?

Gewicht: 77,7
BMI: 26,9

Conclusie: Er is deze week niks af gegaan, ook niet bijgekomen gelukkig. Misschien word het dan nu tijd om wat meer maatregelen te nemen.

help

Eet en Sportschema:

Woensdag: 10.000 stappen en 15 squats.
Ontbijt: 2 bruine boterhammen met boter en kaas en 1 glas halfvolle melk.
Tussendoor: 1 eierkoek en 3 bakjes koffie met 2 suikerklontjes en melk.
Lunch: 2 bruine boterhammen met boter en kaas, 1/3 komkommer en 1 glas halfvolle melk.
Tussendoor: 2 crackers met smeerkaas en 2 glazen ranja.
Avondeten: Broodje gezond.
Avond: 2 glazen ranja.

Donderdag: 60 minuten wandelen.
Ontbijt: 1 kom Brinta en 1 kop thee met melk en 1 suikerklontje.
Tussendoor: 1 aardbeiengebakje, 2 koppen koffie met melk en 2 suikerklontjes en 1 glas ranja.
Lunch: 1 bruine boterham met boterhamworst, 2  rijstwafels met smeerkaas en 150 gram salade.
Tussendoor: 1 glas halfvolle melk en 2 glazen water.
Avondeten: 6 opscheplepels bami met 2 opscheplepels babi pangang en 1 glas fristi.
Avond: 1 glas cola, 2 crackers met smeerkaas en een framboosijslolly.

Vrijdag: 45 minuten wandelen.
Ontbijt: 1 kom magere yoghurt met een handjevol blauwe bessen en 1 kop thee met melk en 1 suikerklontje.
Tussendoor: 3 koppen koffie met melk en 2 suikerklontjes.
Lunch: 1 harde bol met roomkaas, 1 kom tomatensoep en 1 glas halfvolle melk.
Tussendoor: 2 theebiscuits, 1 eierkoek en 2 glazen ranja.
Avondeten: 2 wraps met sla, paprika, mais, courgette en gehakt.
Avond: 2 glazen cola, 1 bakje dorito chips.

Zaterdag: 6000 stappen.
Ontbijt: 2 witte bolletjes met boter en vruchtenhagel en 1 kop jus de orange.
Tussendoor: 1 harde bol met roomkaas en komkommer.
Lunch: 2 harde bollen met roomkaas en komkommer, 10 poffertjes en 1 glas chocolademelk.
Tussendoor: 2 flesjes Amstel Radler 0.0%, 1 flesje AA drink en 2 chocolade paaseieren.
Avondeten: 1 Pizza hawaï en 1 glas chocolademelk.
Avond: 2 glazen cola.

Zondag: 13000 stappen.
Ontbijt: 1 wit bolletje met boter en kaas, 2 koppen aardbeienthee.
Tussendoor: 1 kano en 3 koppen koffie met melk en 2 suikerklontjes.
Lunch: 1 kom groentesoep, 2 kippenvleugels en 1 glas halfvolle melk.
Tussendoor: 1 bakje dorito chips en 1 glas punica.
Avondeten: Broodje frikandel met mayonaise, 1 kaassoufle en 1 glas water.
Avond: 2 glazen water.

Maandag: 60 minuten wandelen.
Ontbijt: 1 cracker met boter en kaas, 2 rijstwafels met smeerkaas en 1 kop thee met melk en 1 suikerklontje.
Tussendoor: 1 gekookt eitje, 1 bifi worstje en 2 koppen koffie met melk en 2 suikerklontjes.
Lunch: 2 croissantjes met aarbeienjam en 1 glas halfvolle melk.
Tussendoor: 2 blokjes kaas, 1 cracker met smeerkaas, en 2 glazen ranja.
Avondeten: 2 opscheplepels aardappel anders, 1 kipsnitzel en 2 opscheplepels wortels.
Avond: 1 glas punica.

Dinsdag: 90 minuten wandelen
Ontbijt: 1 bruine boterham met boterhamworst en 1 kop thee met melk en 1 suikerklontje.
Tussendoor: 1 gekookt eitje en 3 koppen koffie met melk en 2 suikerklontjes.
Lunch: 2 bruine boterhammen met boterhamworst en 1 glas halfvolle melk.
Tussendoor: 1 bruine boterham met boterhamworst, 1 glas ranja.
Avondeten: 2 aardappels. 200 gram sperziebonen, 1 gehaktbal met een kneep mayonaise en 1 bakje dubbelvla.
Avond: 1 eierkoek, 50 gram walnoten, 1/3 komkommer en 2 glazen ranja.


Ok. Ik ben dus niks afgevallen deze week. Ik ben ook niks aangekomen. Dat is iig fijn. Vorige week kreeg ik de tip meer groente tussendoor te eten. Ik vind dat nog steeds lastig, maar doe mijn best.

Wat mij vooral opvalt is de hoeveelheid koffie die ik afgelopen week naar binnen heb gewerkt. Ik ben wat uitgeschoten met mijn voornemen om minder cola te drinken. Ook heb ik zeer weinig fruit gegeten. Maar ja... gedane zaken nemen geen keer.

Aankomende week ga ik strenger voor mezelf zijn. Ik wil natuurlijk wel mijn doel halen....

Wish me luck! ( ik merk aan mezelf dat ik lui word in het vasthouden)


*aan een hoop negativiteit heb ik niks, dat motiveert niet om beter mijn best te doen.
**opbouwende kritiek is altijd welkom, net als tips en trucs!
Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Euhm: de hoeveelheid suiker lijkt me ook een goed punt om nog eens te overwegen... ;-)
| 14:12 |
Haha ja  ik zei de hoeveelheid koffie. Met het doel op het aantal suikerklontjes dat daarin gepaard gaat. Ik zal er op Letten. Dank
| 14:32 |
Je bent iig niets aangekomen, dat is mooi! Ik zie dat je veel nuttige tips krijgt van V-Lo. Succes!
| 07:26 |
Ja dat scheelt. Maar nu moet ik er wel wat harder aan trekken. Dit is de 2e week dat ik stil blijf staan. Dus even weer de focus erop. En toch wat aanpassingen doen. Anders blijf ik stil staan ben ik bang. Ik had maar bedacht dat ik 3 dagen per week alleen maar water ga drinken. Gister is dat goed gelukt. Heb 1 glas ranja gehad. Even voor de smaak.... 
| 09:47 |
Kijk maar uit ivm borstvoeding. Je kunt er beter wat langer over doen, dan dat je babytje tekort komt!
| 15:42 |
Ja daar let ik wel op hoor! Zij moet er nog van groeien!
| 15:55 |
Hi Memvan3,

Ik zat net op de fiets terug vanaf de sportschool (yoga gedaan) en vroeg me af of het wat zou zijn om op Yoors een hele dag alles wat ik eet te fotograferen. Ik *denk* namelijk dat ik niet zo verkeerd bezig ben, maar misschien valt dat in de praktijk best tegen. Toen kwam ik jouw post tegen. Mooi en super eerlijk! Ik denk dat dit sowieso voor jouzelf al veel helpt.

Eerste dat mij opviel: de suikerklontjes. Is het voor jou een optie deze te vervangen voor suikervervanger of beter nog: afbouwen en helemaal stoppen?  Dat is hele snelle winst denk ik.

Hou vol!
| 11:36 |
Dankje! ja.... de suikerklontjes! kun je nagaan dat ik van 3 afkom? in de thee ben ik al van 3 naar 1. zonder moet gaan lukken. koffie van 3 naar 2. ik moet nog zo wennen aan die smaak...... maar we gaan morgen 1 proberen... en anders is het vaarwel koffie! ik ga niet iets drinken wat ik smerig vind!
| 11:41 |
Goed dat er niks is bijgekomen! Daar mag je trots op zijn.
Ik zie dat je probeert meer groenten te eten, ga zo door!
Blijf proberen die nutteloze kcal te vermijden. Dat gaat veel schelen!
| 11:27 |
wat zijn nutteloze kcal?
| 11:27 |
Eigenlijk lege kcal: producten die naast veel vet of suiker geen essentiele voedingsstoffen bevatten. Je hebt er dus niks aan. Denk aan producten als suikerrijke dranken, suiker zelf natuurlijk, maar ook snacks als chips, koek etc.
Kijk hiermee uit.
| 11:36 |
ik heb suikervrije ranja.....
Maar je mag toch zo nu en dan toch wel wat lekkers? ik wil mezelf ook niet alles afnemen. hahhaa
| 11:38 |
Goed!
hahah natuurlijk mag je af en toe wat lekkers, dat snap ik volkomen, dat doe ik ook :p
Ik wil je alleen graag deze tip meegeven ;) 
| 11:44 |
Ik ben er blij mee! nog meer calorierijke dingen die ik moet mijden of minderen?
| 11:48 |
Als je brood/crackers eet, probeer dan (100%) volkoren te nemen. 
Daar zitten meer vezels in en verzadigd meer. 
Nog een tip die ik wil meegeven: probeer je ontbijt te laten bestaan uit veel eiwit en (goede) vetten! Hierdoor krijg je een verzadigd gevoel en kan je er langer op teren. Denk aan 1 a  2 eieren bij je ontbijt, een halve avocado op je brood/cracker/rijstwafel, een goed gevulde omelet etc. 
| 11:59 |
dus 2 gebakken eitjes is een prima begin van de dag?
| 12:08 |
Ja kan prima, maar ook 1 gekookt eitje bij je brinta of yoghurt ontbijt kan ook al wat meer verzadigend aanvoelen.
| 12:27 |
thnx!
| 12:56 |
Voor velen herkenbaar denk ik. Dat het een beetje verslapt, de inzet. Ik ga mijzelf ook weer een spreekwoordelijke schop onder mijn eigen derrière geven. ;) Niks erbij is toch al heel positief! Je kan het!
| 10:25 |
Ja dat denk ik ook. Op een gegeven moment verval je weer in je oude gewoontes. Daarom ben ik toch wel blij dat ik het elke week bij houd. Dit werkt motiverend. En je ziet al snel waar het mis gaat. idd de spreekwoordelijke schop onder je bips kan dan wel werken.
I can do this!
| 10:48 |
💪
| 10:55 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen