Dag 3 - 30 days challenge.

Dag 3 - 30 days challenge.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Goede morgen iedereen! 

De opdracht van de 30 dagen challenge is vandaag een foto te laten zien van je dieren. Ik heb maar 1 hondje, en daar ga ik jullie over vertellen, en natuurlijk voeg ik foto’s bij! 

Ik heb een langharig chihuahua ( spreek je uit als sjiwawa) teefje. Ze is nu 9 jaar. 

Haar naam is Shanti van titipec ( met stamboom) ze lijkt sprekend op haar moeder. 

Dit lieve hondje hebben we 9 jaar geleden opgehaald in heerhugowaard. Ze komt uit een nestje van nog drie andere mooie chihuahua’s.  Ze is een heel speels en slim hondje, mijn vader belt altijd de huis telefoon als hij bijna thuis is, dan doen wij het hek open en kan hij naar binnen rijden. En als die hond rond etens tijd dan de telefoon hoort gaan, rent ze direct naar de deur toe. Als de telefoon rond 11 uur ‘s ochtends zou gaan, dan blijft ze gewoon rustig liggen omdat ze wel weet dat dat mijn vader niet is. 

Ik hou super veel van dit hondje, en ik zou haar voor geen goud kwijt willen. Ze komt altijd vrolijk naar me toe rennen als ik thuis kom na een lange werk dag. Echt een schat van een hond. Dit gekke hondje is ook heel erg verslaafd aan alles waar eend in zit. 

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen, ik zou niet weten wat ik meer over mijn hondje kan vertellen. Vragen mag natuurlijk altijd! 

Liefs, 

Mandy! 

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
wat een lief beestje om te zien zeg
| 20:49 |
leuk diertje ook
| 19:08 |
Wat een schatje
| 13:52 |
Ja he, bedankt!!
| 15:30 |
Je doet blijkbaar een andere 30 dagen challenge!
Leuk hondje.
| 12:12 |
Ohja! Ik zie dat jij ook een 30 dagen challenge doet, ik heb bij dag 1 een foto toegevoegd, dat is de challenge die ik doe, maar jij bent ook met een leuke bezig!
| 12:18 |
Ik ga eens kijken, maar kan er geen twee tegelijkertijd doen.
| 12:26 |
Nee snap ik!
| 12:35 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen