×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Een hoofd vol ideeën...

Een hoofd vol ideeën...


Overleven in mijn chaotische hoofd...

Ik merk dat ik de laatste tijd meer en meer last heb om me te concentreren op één ding. Het gevolg is dat ik altijd met alles tegelijk bezig ben maar deze afwisseling ook wel leuk vind. Ik wil alles kunnen en alles wat ik leuk vind ook doen. Wanneer je je even verdiept in mij, merk je al gauw dat ik een vrouw ben die erg handig is en ook veel dingen kan. Kortom die creatieve duizendpoot die allerlei dingen wil proberen en bovendien ook nog prettig gestoord is. Zo zit ik in elkaar, zo ben ik nu eenmaal. Een vaste routine vind ik verschrikkelijk en de gekste ideeën wil ik proberen. Elke creatieve uitdaging doet me openbloeien en ik kan duizend keer van idee veranderen tijdens de uitvoering ervan maar het wordt dan ook stukken beter. De theaterwereld is mijn passie maar ook workshops geven vind ik leuk. Koken doe ik met veel liefde en van feestjes organiseren word ik blij. Als poppenspeler maak ik zelf knotsgekke dingen en animaties doe ik met plezier. Wil je nog meer weten over wat ik juist allemaal doe? Kijk dan even hier.


Vandaag neem ik jullie mee in mijn hoofd vol projecten en kan je een glimp uit mijn chaotische leven beleven...

Als professioneel grimeur-visagiste en kleurconsulente geef ik regelmatig workshops styling, jezelf leren opmaken is dan ook echt wel enorm leuk, zeker 12- tot 16-jarigen vinden het te gek dat zij nadien hun moeder raad of tips kunnen geven bij de keuze van fond de teint of de aankoop van make-up. Maar ook volwassenen willen soms wel wat professionele raad en daarvoor kunnen ze dan bij mij terecht.

Knotsgekke kapsels op je verjaardagsfeestje of als animatie op je opendeur? Ik doe het allemaal in een passend thema, zonder enig gezeur. Soms alleen of soms met meer, ons team zorgt steeds voor de gekste creaties en kunstige werkjes op je hoofd...

Taarten bakken en dessertjes maken... een passie die soms ook wel eens de overhand neemt

Catering en themafeesten...

Als poppenspeler maak ik de poppen op maat van producties... hier ben ik een " gevaarlijke" robotdraak

Ook accessoires voor op het toneel of voor een act steek ik met plezier in elkaar...

Van prinsessenjurk tot oma's slaapmuts... theaterkostuums maken, is een leuke bezigheid, ook al heb je dikwijls beperkte middelen...
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties