50 en een heel ander leven...


En plots ben je vijftig, laat je een tattoo zetten en start je een gloednieuwe uitdaging...

Toen ik half november vorig jaar nietsvermoedend binnenstapte op mijn eigen verrassingsfeest, was ik zo van slag dat ik nog een week nodig heb gehad om te bekomen. Niet alleen van het feit dat mijn dochter dit allemaal stiekem had georganiseerd, maar ook van het ronde getal 50... Ik kwam plots tot het besef dat ik al een halve eeuw op deze planeet vertoef en dat ik al heel wat avonturen heb beleefd, zowel beroepsmatig als in mijn privésfeer. Een besef waarbij het lijkt alsof de tijd voorbij is gevlogen en dat er nog zoveel nieuwe dingen ontdekt dienen te worden. Een bewustzijn dat er al heel veel energie uit me is gezogen maar dat ik in de juiste omgeving ook tonnen energie heb gekregen en dat ik me dus gewoon moet blijven amuseren als mijn prettig gestoorde creatieve zelf want dat is nu éénmaal wie ik ben.

mevrouwstip

Een aantal cadeautjes voor mijn verjaardag... Valt het op dat ik graag eet en drink?


Tattoo time... alsof er een nieuwe periode aanbreekt...

Nadat mijn dochter vorige zomer 16 werd, hadden we afgesproken om samen een tattoo te laten zetten, niet zomaar eentje, maar eentje waar een betekenis achter schuilt... Na heel wat denk-, opzoek- en tekenwerk was het dan eindelijk zover. Op 30 december 2019 werd onze tattoo werkelijkheid...

mevrouwstip
mevrouwstip


Een nieuwe job...

Zoals jullie al konden lezen in verschillende vorige blogs, ging ik terug naar school om mijn diploma van hulpkok te behalen. Na verschillende praktische proeven met elk hun deelcertificaat, begon ik in januari 2020 vol enthousiasme, maar toch ook wel met een klein hartje, aan mijn stage in een restaurant. Ik kan je vertellen dat dat heel wat anders is dan eten klaarmaken tijdens de les... Meedraaien in een restaurant is echt wel kunst- en vliegwerk om de juiste ingrediënten op het bord te krijgen, zeker wanneer er verschillende warme en koude gerechten gelijktijdig geserveerd dienen te worden. Na mijn stage en met mijn diploma hulpkok op zak, mocht ik er ook meteen blijven werken.

mevrouwstip
mevrouwstip
mevrouwstip
mevrouwstip
mevrouwstip
mevrouwstip
mevrouwstip
mevrouwstip
mevrouwstip