Recycleren van je oude jeans...

Recycleren van je oude jeans...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Jongeren bewust laten recycleren en ze de mogelijkheden aanreiken om hippe dingen te creëren met materiaal dat anders op de afvalberg zou terechtkomen... ik ben absoluut voorstander en geef dan ook regelmatig workshops hierover...

Gisteren was het weer zover en mocht ik een aantal creatievelingen begeleiden met de creatie van hun persoonlijke en hippe jeans-tas. Na een beetje technische en praktische uitleg ging iedereen ook aan de slag om de tas te pimpen naar eigen smaak... sommigen wilden een neutrale tas, anderen juist kleurrijk en fantasievol...

Met een beetje hulp toverden ze onder andere deze mooie resultaten tevoorschijn... 

Wil je meer weten over deze workshop? Contacteer me gerust via mevrouwstip@hotmail.comBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat is dit leuk ik hou ervan
| 08:19 |
Nou die zijn inderdaad leuk geworden ! hier ook vaak aan het hergebruiken en recykleren ! blijf het leuk vinden!
| 17:42 |
Mooi hoor, ik zag laatst slippers met jeansstof dat zou ik ook wel graag willen :)
| 14:32 |
Wauw ..heel erg leuk
| 23:00 |
Geweldig wat er allemaal met Jeans gemaakt kan worden. Ik heb er een bord van op Pinterest. En heel veel jeansstofresten bewaard, nu alleen nog alles eens ten uitvoer brengen ;)
| 15:55 |
Ja, je kan er echt hele leuke dingen mee doen :-)
| 18:52 |
Jazeker :) Hergebruik vind ik zowiezo al super!
| 18:55 |
Ik ook, zelfs mijn smoothies doe ik in bokalen die ik pimp met gekke oogjes en voor het dessertenbuffet van een trouwfeest gebruikte ik ook allemaal kleine bokaaltjes om de chocoladepudding in te doen... Met een beetje creativiteit kan je echt heel veel recycleren :-)
| 19:02 |
Hartstikke leuk! Zo heeft een oude wastrommel hier al dienst gedaan als vuurkorf hihi.
| 19:07 |
Geweldig... ik zou dat ook nog wel in mijn tuin willen als plantenbakken... een heleboel wastrommels lijkt me fantastisch :-)
| 19:11 |
Ja leuk! Gaat wel roesten denk ik.....
| 19:54 |
Super leuk zeg groetjes an creatief
| 12:58 |
Ik vind het ook altijd fijn om al die creatieve resultaten bij elkaar te zien :-)
| 22:33 |
Ja das superleuk he
| 00:54 |
Die met de oogjes is leuk!
| 17:40 |
Ja hé... ik vind de oogjes ook heel leuk op een tas :-)
| 22:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen