Klussen met stip tijdens de lockdown...


Een paar weken geleden merkte ik dat een van de deurtjes van mijn keukenkasten niet meer was zoals voordien. De laag die er opzat, was los en zorgde er ook voor dat het kastje niet meer goed sloot. Ergernis maar geen tijd (en zin, ik geef het toe) om er iets aan te doen. Nu tijdens de corona-lockdown ben ik thuis door de sluiting van de horeca... Tijd voor actie dus...

renovatie
renovatie
renovatie
renovatie
renovatie

Met mijn gereedschap en kleeffolie bij de hand, ging ik aan de slag en kan ik nu genieten van mijn 'nieuwe' keuken...

Ik zou natuurlijk Mevrouw Stip niet zijn als er geen kleurrijke vrolijke stippen aan te pas zouden komen dus...

renovatie
renovatie

Ik ben er alvast heel blij mee... Weer wat meer kleur in mijn keuken... Wat vinden jullie van het resultaat?

 
renovatie

Mevrouw Stip...

Prettig gestoord en uiterst creatief...