Schatten op zolder...

Schatten op zolder...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tijdens het opruimen en ontspullen kom je wel eens iets tegen waarvan je denkt... 'WOW... origineel uit grootmoeders tijd'.

Wel ook ik vond een pakje tussen mijn spullen waarvan ik geen idee heb hoe dit ooit in mijn bezit is gekomen, laat staan dat ik het om één of andere speciale reden zou hebben bewaard. Toch ben ik er blij mee want het is een echte, nog volledig in takte doos uit de jaren'50 schat ik en de inhoud is zelfs ook nog helemaal authentiek. Mag ik u voorstellen: de enige echte SUNLIGHTZEEP

De twee blokken zeep zitten zelfs nog in het originele beschermpapier en de afbeelding op de doos is duidelijk die van een huisvrouw uit de jaren '50.

De tekst op de doos op de doos spreekt voor zich... "Sunlight, dat is de zeep !" en ook aan hun nieuwste product, de toiletzeep werd gedacht om er even reclame over te maken.

Hilarisch vind ik wel het tekstje op de zijkant... ik vraag me dan wel gelijk af of er ooit iemand heeft geprobeerd om die 200.000 'Oude' Belgische Franken in zijn bezit te krijgen door een schadeclaim in te dienen. En wat verstaat men dan onder een schadelijke vervalsing?

Leuk... zouden er echte verzamelaars bestaan, die geld geven voor zo'n pareltje uit de geschiedenis? Voor het geurtje zou ik het alvast niet echt doen... ;-)

 

Meer blogs over nostalgie vind je hier:

 
signup

Op zoek naar meer nostalgie? Of wil je zelf ook bloggen over jouw schatten op zolder? Word gratis lid en je word er ook meteen voor beloond...Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat is toch wel bijzonder zeg!
| 19:26 |
dat zal door veel mensen herkend worden
| 10:54 |
Een waardevolle vondst
| 09:58 |
Mijn vader zweert er nog steeds bij.
| 09:33 |
Echte nostalgie op zolder...
| 21:07 |
Ik vermoed dat er zeker liefhebbers voor zijn. Wij hebben ooit een oud huis leeggehaald (van de Oma van mijn partner), en veel oude gebruiksvoorwerpen waren erg in trek!
| 11:22 |
Dit is wel mooi in die oude verpakking maar eigenlijk is sunlightzeep nog steeds te koop.
| 22:48 |
Ja dat weet ik, ik gebruik ze soms zelfs nog om make-up-kwasten schoon te maken, is erg handig, maar ik vond het toch bijzonder dat ik deze doos heb en nog zo helemaal in originele staat. Moet waarschijnlijk van bij mijn grootouders komen want ik kende alleen de witte blikken zeep waar ik als kind mee gewassen werd.
| 22:58 |
Soms geven mensen belachelijk veel geld uit aan items. Denk bijv. aan veilingen van kledingstukken van beroemdheden.
| 19:53 |
Ja, maar dit stuk zeep is natuurlijk niet van een beroemdheid... tenzij je de voorouders van de beroemde Mevrouw Stip als belangrijke, beroemdheden telt natuurlijk hahahaha...
| 20:14 |
;)
| 20:38 |
Heb gelezen bij wakeupkitty dat die zeep helpt bij rusteloze benen volgens mij.. moet even checken maar dacht het omdat vriend dat heeft dat het daarover ging. Maar wie weet is hij gewoon dik geld waard in deze staat en veil je hem voor een hoofdprijs lol
| 18:25 |
Inderdaad... Stel dat het een echte schat is en ik er rijk van word... lol
| 18:32 |
heerlijk om over weg te dromen
| 18:34 |
Eigenlijk zou ik het wel gaaf vinden moest dit stuk zeep in een museum terechtkomen.
| 18:38 |
ja snap ik :) do your research ;)
| 18:51 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen