×

Yoors


Inloggen
×

Yoorsnotifications_noneadd
25-11-2018 01:38
2 volgers , 2 antwoorden
camera_alt
Afbeelding toevoegen
2 antwoorden
Schatten op zolder... Authentieke zeep van mijn voorouders...

Schatten op zolder... Authentieke zeep van mijn voorouders...


Tijdens het opruimen en ontspullen kom je wel eens iets tegen waarvan je denkt... 'WOW... origineel uit grootmoeders tijd'.

Wel ook ik vond een pakje tussen mijn spullen waarvan ik geen idee heb hoe dit ooit in mijn bezit is gekomen, laat staan dat ik het om één of andere speciale reden zou hebben bewaard. Toch ben ik er blij mee want het is een echte, nog volledig in takte doos uit de jaren'50 schat ik en de inhoud is zelfs ook nog helemaal authentiek. Mag ik u voorstellen: de enige echte SUNLIGHTZEEP

De twee blokken zeep zitten zelfs nog in het originele beschermpapier en de afbeelding op de doos is duidelijk die van een huisvrouw uit de jaren '50.

De tekst op de doos op de doos spreekt voor zich... "Sunlight, dat is de zeep !" en ook aan hun nieuwste product, de toiletzeep werd gedacht om er even reclame over te maken.

Hilarisch vind ik wel het tekstje op de zijkant... ik vraag me dan wel gelijk af of er ooit iemand heeft geprobeerd om die 200.000 'Oude' Belgische Franken in zijn bezit te krijgen door een schadeclaim in te dienen. En wat verstaat men dan onder een schadelijke vervalsing?

Leuk... zouden er echte verzamelaars bestaan, die geld geven voor zo'n pareltje uit de geschiedenis? Voor het geurtje zou ik het alvast niet echt doen... ;-)

 

Meer blogs over nostalgie vind je hier:

 
signup

Op zoek naar meer nostalgie? Of wil je zelf ook bloggen over jouw schatten op zolder? Word gratis lid en je word er ook meteen voor beloond...