Re: Incest, een woord wat je weinig hoort


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit is één van de blogs over incest dat mij zo aangegrepen heeft dat ik het gedeeld heb in mijn collectie over seksueel misbruik . Ik ken de poster totaal niet en weet zelfs niet of zij nog actief is bij Yoors.  


Mijn collectie over seksueel misbruik kan je hier lezen. 
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dit is zoiets gruwelijks ook! Voor een leek niet voor te stellen, maar het gebeurt en meer als we denken. Dit moet zeker meer bekendheid krijgen, want dit moet een kind niet door hoeven te maken...................... 
| 15:00 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen