Re: Incest, een woord wat je weinig hoort


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit is één van de blogs over incest dat mij zo aangegrepen heeft dat ik het gedeeld heb in mijn collectie over seksueel misbruik . Ik ken de poster totaal niet en weet zelfs niet of zij nog actief is bij Yoors.  


Mijn collectie over seksueel misbruik kan je hier lezen. 
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
dank je, ga dus ook even lezen
| 22:18 |
Dit is zoiets gruwelijks ook! Voor een leek niet voor te stellen, maar het gebeurt en meer als we denken. Dit moet zeker meer bekendheid krijgen, want dit moet een kind niet door hoeven te maken...................... 
| 15:00 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen