×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


One more change

One more change


Ik ga hier geen mooie blog met mooie foto's van maken, want op dit moment is mijn leven niet mooi. Ik sta letterlijk op het randje. Ik spring niet, ik heb je dat beloofd. Al zou je er waarschijnlijk nooit achter komen als ik het wel zou doen, want je hebt mij uit je leven verwijderd. Een paar digitale klikjes waren voldoende. En ik belde je. Op het moeilijkste moment van mijn leven belde ik je. En toen klikte je niet. Ik belde je 6 keer, want 19 leek teveel. Jij weet prima wat die nummers inhouden. Niet één keer nam je op. Niet één keer redde je mijn leven. Je had me beloofd dat ik altijd mocht bellen als er wat was. Ik heb dat niet vaak gedaan. Maar toen het echt nodig was, klikte je niet.

Leven schijnt te mooi te zijn om op te geven. Het is het niet waard om het te eindigen voor één persoon. Ik probeer het te geloven. I'm giving life one more change (13 reasons why). Ik heb geen 13 redenen. Ik heb er ondertussen 130. En toch ben ik hier nog, want ondanks dat ik ook mijn belofte niet wil breken, wil ik niet dat mijn leven wat zo groots lijkt te zijn, niet opgeven voor zoiets kleins. Jij was altijd groot voor mij. Je was mijn voorbeeld. Je was alles wat ik wilde zijn. Je had de vrienden die ik had willen hebben. Je had de vriendin die ik als vriend zou willen. Je had alles, alles wat ik wilde en jij was van mij. Het was geen jaloezie. Nee, juist het tegenovergestelde. Ik voelde me minderwaardig, omdat ik jou niet kon geven wat je mij gaf. En dat heeft ons opgebroken.

Nu heb ik dus weer iets verpest. Weer is er in mijn leven iets niet gelukt. Ik faal er zelfs in om mensen bij mij te houden die wel beweren van me te houden.

Ik probeer door te gaan. Probeer nieuwe dingen te doen. Ik heb ondertussen al mijn haar totaal anders, ik heb nieuwe gaatjes in mijn oren en zet binnenkort mijn nieuwe tattoo. Ik ben veranderd. Ook van binnen, maar er moet nog heel wat meer veranderen voor ik zie dat het die ene, laatste, kans waard was.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties