×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Een nieuw begin

Een nieuw begin


Een nieuw begin, dat is één van de betekenissen van Wildflower. Dit is ook mijn eerste blog op mijn nieuwe website en het voelt ook écht als een nieuwe start. 

Ik ben ooit begonnen met een kleine HBO opleiding Writing for Performance, maar de smaak voor het schrijven begon al toen ik klein was. Ik had toen nooit durven dromen dat ik daar mijn werk van zou kunnen maken. Ik had trouwens ook nooit gedroomd over het schrijven van SEO (Search Engine Optimization) content of redigeren, laat staan dat ik afwist van die begrippen. ​

Na mijn universitaire opleiding Dramaturgie en technisch schrijven ben ik mij meer gaan verdiepen in commercieel schrijven, online marketing en alles wat te maken heeft met SEO. 

Schrijven voor theater doe ik nog steeds met veel plezier, maar copywriting op alle mogelijke vlakken prikkelt mijn brein steeds meer. Je kan niet vaak genoeg iets nieuws bijleren en blijven innoveren op het gebied van online marketing. En ik hou van leren. 

Vandaar ook alle grote talenten onder één dak; schrijven, ontwerpen en trainen. Ik doe graag waar ik goed in ben om mensen te helpen alles uit de passie van het eigen bedrijf te halen. Aan het einde van de dag, vaak heel laat in de avond, sluit ik met een goed gevoel de pc af. Ik zou willen dat iedereen zich zo kan voelen, en als ik daarbij kan helpen, dan graag!

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.Hans van Gemert
Schrijven is ook een fantastische bezigheid! Welkom en veel plezier hier!
07-12-2017 13:43
07-12-2017 13:43 • 1 reactie • Reageer
Wildflower Mieke
Dank je wel! Dat is het inderdaad, het geschreven woord, online of geprint, is prachtig! :)
07-12-2017 18:46
07-12-2017 18:46 • 1 reactie • Reageer