De storm


Er is een enorme storm die door mijn hoofd raast. Een storm zo heftig, dat die elke seconde van twijfel naar boven kan brengen...

De storm in mijn hoofd weet mij te vertellen hoe slecht ik ben, dat iedereen maar doet of ze om mij geven... terwijl ze stiekem niet met mij om willen gaan. Hij vertelt mij ook dat de angsten reëel zijn, en de dromen slechts dat zijn... dromen die niet gerealiseerd kunnen worden.

Vandaag was de storm op een hoogtepunt, hij vertelde mij dat het lichtpuntje waar ik naar uit keek zou verdwijnen. Dat het lichtpuntje in illusie was... het zou nooit werkelijkheid worden. 

Helaas geloof ik de storm op het moment dat hij t zegt... en ben ik boos geworden zonder dat het terecht was...

Na de storm zie ik wat ik heb veroorzaakt... wat ik misschien heb verwoest... Schade is dit keer te herstellen maar 1x hoef ik maar te lang te luisteren... of te veel schade aan te brengen... 

Ik ben bang, bang voor de volgende storm... bang om mensen te verliezen... bang dat dingen niet meer te repareren zijn...

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!