×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Gaat het ook helpen tegen Mirgraine?!

Gaat het ook helpen tegen Mirgraine?!


16-04-2017

Vandaag is het Pasen gisteren ben ik weer een stuk gaan wandelen met mijn zusje. Weer 12 kilometer (of zelfs iets meer) en het ging prima. Nergens last van. Bij thuiskomst een klein beetje stijf maar na een kwartiertje onder de infrarood is dat ook zo weer verdwenen. Vandaag gaan we uit eten. Ik mag op dit moment geen vet (ik krijg wel vetten binnen maar dat is een hoogwaardige visolie) en geen koolhydraten. We gaan Grieks eten met mijn schoonfamilie en gelukkig mag ik wel vlees. Mijn schoonzus is erg geïnteresseerd in wat Ron en ik nu gebruiken. Zij is de laatste tijd ook veel moe en heeft op het moment last van haar darmen. De dokter heeft niks kunnen vinden dus wil ze eigenlijk een detox doen. Ik vertel haar dat ook hier je darmen langzaam maar zeker worden gecelansed. En dat ze er niet zoals ik bij hoef te lijnen. Ron is nu sinds dinsdag bezig en er zijn inmiddels kleine vooruitgangen. Zijn energie is iets meer. Hij heeft deze week nog maar 12 paracetamol gebruikt ipv 24 maar er is nog steeds een dreigende hoofdpijn. Bij mij is het verschil al veel groter. Mijn hoofd is helder, ik heb veel meer energie, mijn huid ziet er veel beter uit, ik ben opgewekter en een minpuntje is dat ik het weer als vanouds koud heb. De laatste jaren was ik altijd warm. Dit ken ik niet van mezelf dus ik ging er vanuit dat ik met mijn toen 42 jaar al in de overgang was. Maar nu heb ik het weer veel sneller koud. Niet fijn maar wel een goed teken ;-).

Linda wil het zelf ook graag gaan uitproberen en kijken of het iets voor haar doet dus na haar vakantie ga ik haar helpen met haar bestelling en haar natuurlijk verder informeren over de kuur en hoe ze die moet opbouwen. Het eten gaat prima maar is veel te veel. Niet alleen voor mij maar voor iedereen. Ik heb twee lamshaasjes en twee lamssteakjes en een kalfsfilet. Erg mager maar ook erg lekker. En in plaats van moe aan tafel te zitten en de gesprekken af en toe maar gewoon langs me heen te laten gaan doe ik nu gezellig mee. We gaan wel op tijd naar huis. Sowieso vindt Ron dat fijn maar morgen ga ik weer lekker een stuk lopen met mijn zusje.

18-04-2017

Ron slikt vandaag voor de 8e dag zijn supplementen. Hij is vanmorgen echter wakker geworden met een enorme migraine die nog niet wil zakken. Normaal voelt hij al wanneer hij gaat slapen dat het er aan komt maar nu niks. De dag ervoor was voor het eerst hoofdpijn vrij en hij heeft geen paracetamol gehad of koffie om wat te onderdrukken. Maar nu moet hij dus echt zwaardere maatregelen nemen. Vannacht heeft hij al zijn migraine medicijn moeten nemen en vanmorgen weer. Ik denk dat het aan de kuur ligt dat het zo opkomt ook omdat ik zelf zo’n last heb gehad van alles wat loskwam. Het ging eerst vaster zitten voordat het ontspande. Dus we wachten maar af. Na een tijdje zat het gelukkig maar later op de dag komt er misselijkheid voor in de plaats. En om half 9 besluit hij toch maar weer naar bed te gaan. Hopelijk gaat het morgen iets beter.
frieke
Migraine zo lastig en soms niet uit te houden, beterschap
05-05-2017 12:46
05-05-2017 12:46 • Reageer
Ingeborgenzwerm
Heb de laatste tijd steeds vaker migraine, vind het een interessante blog, dus ik ga je volgen.
24-04-2017 12:29
24-04-2017 12:29 • Reageer