×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Ik wil weten waarom gezond eten mij niet meer helpt!

Ik wil weten waarom gezond eten mij niet meer helpt!


31-03-207

Het is de tweede dag. Gisteren ging het prima. Ik heb wel wat honger gehad en vandaag ook een beetje maar het lijkt al minder te worden. Je moet steeds tussen de maaltijden 3 uur hebben zitten dus ik nam ook niks daartussen maar groente of een stuk fruit blijkt wel te mogen. Dat scheelt. En heeeel veeeeeel water drinken. Vandaag heb ik steeds een beetje hoofdpijn en daar probeer ik tegenop te drinken. De eerste dagen zijn (zo is mij verteld) belabberd omdat je een begin maakt aan de vetverbranding en er heel veel afvalstoffen vrijkomen. Daar heb je dan last van. Ik merk dat vandaag dus een beetje. Verder gaat het wel goed. Ik lijk toch weer wat meer energie te hebben maar door mijn hoofd weet ik dat niet zeker. Dus ik blijf hopen ;-).  Morgen ga ik met Cora mee naar Duitsland om kennis te maken met mensen die dit product ook  gebruiken en krijg ik ook meer informatie over de werking ervan en welke producten er nog meer zijn. Ik was erg nieuwsgierig en Cora is buitengewoon behulpzaam bij het beantwoorden van al mijn vragen. Ze komt mij echt om half 7 ophalen dus ik ga er vroeg in. Het wordt een hele lange dag dus ik kan maar beter een beetje uitgerust zijn.

30-03-2017 Foto's bij aanvang zodat ik mijn voortgang kan bijhouden. 

Mijn ochtendgezicht ;-)

En die moeten blijkbaar erg gaan veranderen dus ook daarvan maar even een foto.

02-04-2017

Gisteren een hele dag in het Duits naar presentaties geluisterd. Het was jedoch geweldig ;-). Ik heb zoveel geleerd over stofwisseling, over je lichaam voeden, maar vooral over gezondheid. Hoe eenvoudig het eigenlijk is om je lijf gezond te houden. Maar ook welke  gevolgen dat heeft wanneer je het niet doet en hoe snel het eigenlijk weer te herstellen is. Ik zit deze dag echter uit met hoofdpijn en dat maakt het uiteindelijk moeilijk om alles te blijven vertalen. Om half 9 vertrekken we uiteindelijk weer richting Nederland en om 1 uur lig ik uiteindelijk weer in mijn bed. Ik slaap slecht en kan ook moeilijk in slaap komen door de hoofdpijn. De volgende dag is het verschrikkelijk. Mijn nek zit vast en klopt alsof je hoofdpijn hebt in je nek. Maar na een nekmassage van mijn vriend en toch maar even ongezond een spierverslapper zakt het weg. Het maakt plaats voor meer energie en mijn dag is verder prima. Hoewel het zondag ga ik toch even aan het werk en ben ik ook nieuwsgierig naar alle informatie op papier. Daar duik ik dan ook nog even in. Ik heb zoveel mensen gezien en foto’s van hoe ze daarvoor eruit zagen en ook van anderen dan ik heel benieuwd ben naar wat het je allemaal kan brengen. Ik merk dat ik er ook enthousiast van wordt. Het liefst zou ik het aan iedereen vertellen. Alleen is het product niet echt goedkoop. Wel in verhouding met medicijnen maar die hoeven we vaak niet zelf te betalen. Maar ook daar helpen je ze bij. Wanneer jij dit product gebruikt en je bent tevreden dan vertel je dat natuurlijk door. Als andere mensen dit op jouw aanraden ook gaan gebruiken dan wordt jij daarvoor beloond. Je krijgt een percentage van de opbrengst terug. Dit is echt bijzonder. In Duitsland hebben ze voor deze manier een consumentenprijs gewonnen. Ga je dit actief doen dan kun je je voorstellen dat dit je nog meer kan brengen. Dus eigenlijk kan ik geen negatieve punten ontdekken. Ook de groep is warm en hartelijk. Er wordt ons op het hart gedrukt wanneer je dit actief wil aanbevelen dit ook echt vooral vanuit je eigen ervaring en vanuit je hart te doen.