De eeuwige strijd!

De eeuwige strijd!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Het is voor menigeen herkenbaar.
De eeuwige strijd tegen de kilo's! Ik zelf heb verschillende maten in de kast. Waarom? 
Omdat ik er elke keer klaar mee ben of klaar voor denk te zijn! En bovendien een positief zelfbeeld heb. Zo kan ik thuis komen met een leuk shirt waarvan ik overtuigd ben dat het leuk zal staan maar vervolgens veel te strak zit of net boven de broekrand blijft steken!
Van maat 40 tot maat 46. Van alles wat ligt of hangt te wachten tot ik er (weer) in pas.


Men zegt dat de knop om moet. Hoe doe je dat dan? Want al vaak was bij mij de knop om, ging ik ervoor en viel ik af. Maar stopte ik ook weer en kwamen de kilo's terug. Al jaren probeer ik daar een antwoord op te vinden maar tevergeefs....Hoe dan?!
Omdat ik niet tevreden ben en daar toch echt zelf mee aan de slag moet eet ik sinds januari weer koolhydraat
 beperkt. Ja..weer! Want ook dit heb ik al vaker gedaan. 

Ik maak mij niet meer druk om de zogenaamde knop en probeer om op het rechte pad te blijven. Dat lukt niet altijd, zo ga ik totaal in de fout tijdens een etentje met lieve vrienden en eet ik alles behalve khd arm.
Maar ga dan de volgende dag direct weer door... ook heb ik onlangs voor het eerst in mijn leven een salade en een flesje water besteld in plaats van een dubbelburger en French frites en niet te vergeten de grote beker cola. En daar ben ik best trost op!

Ik probeer mezelf af en toe wat te gunnen maar maak niet van elke gelegenheid een (eet) feestje. 
Deze manier van eten en denken heeft ervoor gezorgd dat ik sinds januari  8 kg en 19 cm kwijt ben.

Ik ben er nog lang niet, maar het is een begin...en het voelt goed!


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dank je voor het delen van je strijd tegen de kilo's. Al die geweldige diëten waar iedereen altijd zo heerlijk eet en afvalt werkten bij mij alleen maar averechts.
Totdat ik vegan, suikervrij en geen brood meer ging eten. Ik ben bijna 55, woog te veel, voornamelijk buikvet en van die dikke randen op mijn heupen. De huisarts vond dit inherent aan de overgang en leer r maar mee te leven.
Ik eet nu havermout met Oatly, heel veel roerbakgroentes met avocado en veel groenteblokjes en kruiden met pasta of rijst, bak af en toe een vegan worteltaart als ik zin heb in zoet en eet fruit dat ik lekker vind. De kilo's vlogen er af terwijl ik heel veel eet. Sinds februari dit jaar gestart en pas weer in maat 40. Ik weet dat elk dieet persoonlijk is en het is even zoeken wat bij je past, maar er is hoop.......Ik had ook veel aan Yvonne van Stigt, je kunt haar op FB vinden. Ik eet ook gewoon patat met(heel veel) vegan mayonaise.
| 19:03 |
Wat een super mooi resultaat!
| 15:38 |
goed bezig, al dat lekkere eten blijft altijd een strijd
| 14:30 |
Je bent heel goed bezig!
| 11:42 |
Dank je!
| 00:16 |
Goed bezig hoor!
| 07:21 |
Dank je!
| 00:16 |
Je bent al goed op weg toch. Het gaat om aanpassing van je eetstijl niet om crashen of streng dieten. Het moet vol te houden zijn. Succes!
| 07:00 |
Precies! Ben er bewuster mee bezig maar het is geen obsessie...
| 00:15 |
8 kilo is toch al een mooi resultaat , doe zo verder zou ik zeggen
| 06:15 |
Dat ga ik zeker doen! Dank je...
| 00:14 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen