×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Schrijvershotel in Benidorm deel S : Winkelen met Joa en overleg met Vincent.


Bij het begin beginnen, klik dan op de volgende link: Schrijvershotel A

Alsof het zo was afgesproken, stonden wij meteen samen op, was daar een knuffel momentje voor wij samen vanuit het restaurant gedeelte, de supermarkt in stapten, om op zoek te gaan naar de spullen op boodschappenlijstje, dat natuurlijk en misschien nog wel veel meer...

Samen werkten wij het boodschappenlijstje af, en hadden best snel gevonden wat wij allemaal zochten.. Vooral de creatieve spulletjes vond ik allemaal helemaal geweldig... Heb er eerlijk gezegd ook weer veel te veel van gekocht, is geloof ik een beetje een verslaving van mij geworden, alleen dan een positieve..

Weet je dat zij in deze supermarkt ook zo een speciale afdeling hebben ? Vroeg Joa, o ja, toch niet achter zo een soort schuifwand ? Reageerde en stelde ik een weder vraag.. Nee, schudden zij haar hoofd, hier is men niet zo preuts, ruimdenkende is een beter woord, soms toch wel wat extreem, kom dan laat ik het je zien, besloot zij, om een ander gang pad in te lopen.. Inderdaad hingen achter in de winkel allemaal lingerie aan de wand, waar ik op zijn zachts gezegd nu niet echt vrolijk van werd.. Aan de andere kant van het gang pad, stonden allemaal schappen met producten om het moment nog intenser of spannender te maken..

Massage olie bijvoorbeeld, wat je kon warm maken, maar ook een aantal die niet giftig waren in verschillende smaken.. Even keek ik Joa onderzoekende aan, die mij rustig observeerde.. Het staat dan wel niet op ons lijstje, begon zij, maar als je er iets van wil hebben, kun je het in deze zakjes doen, dan blijft het een beetje privé aan de kassa.. Ja, knikte ik, om het massage olie flesje als eerste in de zak te stoppen, gevolgd door twee andere... Samen liepen wij zo langzaam langs de stelling, om elkaar af en toe, de gekste voorwerpen te laten zien en ons hard op af te vragen, waar dat toch voor kon dienen ? Kregen er zo wat de slappe lach van..

Tot wij een soort van tril dingentjes ontdekten, sommige waren zo enorm groot, dat ik er niet aan moest denken, daar ooit iets mee te doen, die lijkt wel van een olifant ! Bevestigde Joa, toen ik er een aan wees.. Maar ook waren er exemplaren, die je om je vinger kon doen, direct gingen mijn gedachten terug, naar het kietel moment met Vincent, en dat ik met mijn vinger langs zijn ruggengraat was gegaan tot aan zijn stuitje.. Even leek het of hij dat helemaal gevoeld had, net als het moment samen op het bankje langs de boulevard, toen ik mijn hand op zijn bovenbeen had gelegd, toen waren dat zijn eigen woorden: Had even het gevoel alsof ik dat voelde.. Kon het zijn, was het mogelijk, dat zenuwen zich kunnen herstellen wist ik wel.. Ingeborg ? Verbrak Joa mijn gedachten stroom, om een zakje voor mij te houden, toen ik haar vragende aankeek.. Doe er maar in, iets zegt mij, dat je die nodig hebt, dus die krijg je van mij.. Dank je, fluisterde ik, met een toch wel rood en warm gezicht, wat bij haar op de lach spieren werkten..

Het volgende moment, stond ik midden in het gang pad stil, stond even aan de grond genageld, voor ik mij omdraaide, met mijn gezicht in de richting waar wij net vandaan gekomen waren.. Ga je mee Joa ? zei ik en riep daarna iets harder haar naam, om dat zij ongemerkt was door gelopen.. Ga je mee ? Herhaalde ik, toen zij naast mij stond.. Dat is wat ik met extreem bedoelde melde zij.. Ja, knikte ik, dat kun je wel zeggen ja, is in ieder geval totaal niet mijn kopje thee, heb er zelfs geen behoefte aan om er iets van te zien, doet alleen maar pijn, en maakt mij enorm onrustig.. Reageerde ik, om even in elkaar te krimpen toen iemand, een beweging met iets maakte, waardoor er een suizend geluid ontstond, gevolgd door een soort van klap.. Ik begrijp het, nam Joa een moment de leiding, kom dan gaan wij dit zij pad in, weg van hier! Ja, knikte ik opnieuw, alleen nu opgelucht.. Om op een hele andere afdeling terecht te komen, die van schoenen..

Kijk eens, melde ik, nadat wij als eerste bij de baby schoentjes stonden te kijken, wat een schattige schoentjes, echt voor een meisje, vind je niet ? Ja, knikte Joa, zonder een woord te zeggen.. Vind je het goed, als ik dit paar mee neem ? Stelde ik haar daarom de vraag.. Toch niet voor jezelf, ik bedoel.. Stotterde zij, waar door ik direct in de lach schoot.. Natuurlijk niet, hoe kan dat nu ! Ging ik met een lach op mijn gezicht verder, ik ben Maria niet, al heb ik wel enorm respect voor haar.. Even hoorde ik Joa denken, o wacht je bedoelt de moeder van Jezus, zeiden zij nu ook lachende nadat ik ja had geknikt..

Misschien kunnen wij samen wel een soort van pakketje samen stellen, met wat aparte dingetjes voor een klein pas geboren meisje, en dat dan opsturen, bedacht ik hard op tegen haar.. Is een van je vriendinnen, pas bevallen ? Vroeg zij het volgende moment.. Even moest ik over haar vraag na denken, voor ik antwoorden, zo kun je het misschien wel noemen, hoewel zij volgens mij meer bekend staat als de vriendin van Simon Keizer.. Die zonder gitaar, van Nick en Simon, dat duo uit Volendam ? Viel Joa mij in de reden.. Die bedoel ik, zijn namelijk 26 juni ouders geworden van Kiki, zal je thuis even de vlog laten zien van de kers verse vader, of had je die al gezien ? Nee, lijkt mij erg leuk om te zien, antwoorden zij om daarna samen wat super leuke dingen uit te zoeken, het gaf een super goed gevoel om dit te kunnen doen..

Het volgende deel van de schoenen afdeling, daar stonden de dames schoenen, kris kras door elkaar, is dat iets speciaals Spaans ? Informeerde ik, terwijl ik wees naar een paar maat 41 met er naast totaal andere schoenen maat 36.. Maakt het allemaal wel speciaal toch, reageerde zij, voor wij gezellig rond snuffelde.. Welke maat heb jij ? Vroeg zij het volgende moment.. 41 melde ik, om verbaast te kijken naar het exemplaar dat zij omhoog hield, het model is leuk, en de kleur past bij mijn speciale jurkje, ging ik verder, alleen heb je die hakken gezien ? Wil er nog wel een klein beetje op kunnen lopen, al is het alleen in de hotel kamer bij wijze van spreken, dan wil ik niet meteen een schuiver maken, op het moment dat ik de bad kamer uitkom.. Direct schoot Joa in de lach, zij zag het duidelijk voor zich en zetten daarom de schoenen zonder een woord te zeggen terug op de plank om mij aan te kijken, toen ik een ander paar omhoog hield..

Deze wil ik wel heel graag hebben, melde ik, nadat ik het paar schoenen had aangepast, die heerlijk zaten, waar ik redelijk op kon lopen en die perfect pasten bij mijn speciale jurkje, dat wist ik zeker.. Dan zijn deze verkocht melde zij, om het paar uit mijn handen, in het winkelkarretje te leggen, terwijl ik haar geschrokken aankeek, omdat ik even op het prijskaartje had gekeken... Geen zorgen, Vincent heeft samen met mijn man alles geregeld, er staat genoeg op een soort betaal pasje, ja ook om deze schoenen te betalen, antwoorden zij, voor ik de vraag had kunnen stellen..

Geschrokken keken wij beide even op ons mobiel, al weer zo laat, samen zetten wij er flink de pas in en zo kwamen wij bijna te gelijk met de mannen terug bij het restaurant.. Op het moment dat ik Vincent zag aan komen, voelde ik hoe ik hem gemist had, en merkte ik dat hij het zelfde voelde, toen hij naast mij was gezet en mij vast pakten, om mij nooit meer los te laten.. Tortel duifjes melde de man van Joa, wij gaan even alles afrekenen, dan kunnen jullie even bijkletsen en zo, hebben elkaar per slot van rekening al zo lang niet meer gezien, vulde Joa en hij elkaar lachende aan, wat bij ons ook op de lach spieren werkte..

Lieverd, vroeg Vincent mijn aandacht, toen wij met zijn twee waren, kom je even tegen over mij zitten ? Ik wil wat met je bespreken.. Zonder antwoord te geven, liet ik met tegen zin zijn hand los, die ik nog steeds vast had, om nadat ik was opgestaan, tegen over hem te gaan zitten.. Ik hou van je, melde hij om direct mijn hand weer vast te pakken, terwijl ik hem vragend bleef aankijken... Heb een goed gesprek gehad met de man van Joa, hij heeft mij gezegd dat wij zo lang mogen blijven bij hen als wij willen, en dat Albert als de auto morgen weer gemaakt is, iets met een onderdeel van de auto, dat kapot was, maar er was een verkeerde geleverd bij de garage, legde hij uit, maar dat Albert dus, ging hij verder, onze spullen, mee kan nemen vanuit het hotel, wilde het eerst met jou bespreken, wat het geeft mij een beetje raar gevoel..

Joa, heeft het er met mij ook over gehad, vertelde ik hem, heb gezegd dat wij ons enorm welkom en thuis voelen, en dankbaar zijn, wat zij voor ons hebben gedaan, maar dat ik het liefste ergens begin volgende week, toch terug wil gaan naar het hotel, omdat wij daar samen begonnen zijn, en meer privacy hebben.. Even verschenen er een aantal pretlichtjes in zijn ogen, voor ik mij over de tafel heen boog om hem een vlinder kusje te geven... Waar nog bij komt, dat Benidorm vlak bij is, en wij gemakkelijk iets met elkaar kunnen afspreken, legde ik verder uit.. Daar heb je helemaal gelijk in, bevestigde Vincent, terwijl er een geheimzinnig glimlachje op zijn gezicht verscheen, alleen toen ik hem vragend aan keek, maakte hij een gebaar dat hij met een sleuteltje zijn mond op slot deed om het denkbeeldige sleuteltje over zijn schouder weg te gooien, gevolgd door een vlinder kusje op mijn mond..

Op het zelfde moment, kwamen Joa en haar man terug bij ons aan tafel zitten, melde zij dat de boodschappen en andere spullen al in de auto zaten, dat wij dus konden vertrekken.. Direct voegde wij met zijn vieren de daad bij het woord, en verlieten de supermarkt, om als eerst te merken dat al donker geworden was buiten, daarna snel de auto in en zo waren wij onder weg naar het huis van Joa en haar man..

Waar wij beide ons zo welkom en thuis voelde, maar waar wij ook weer zouden vertrekken, een van de komende dagen...

Verder lezen kan via deze link: Schrijvershotel T

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts