Op mijn manier!?!

Op mijn manier!?!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 'mijn' manier

Deze week al paar keer gehoord: Op mijn manier hou ik van je!

Wat zegt zo'n zin?

Wat als je het woord houden van veranderd 

Op mijn manier kun je me vertrouwen 

Op mijn manier kan ik naar je luisteren 

Op mijn manier haat ik je

Op mijn manier sla ik je 

Op mijn manier vind ik je aardig 

Op mijn manier vind ik je mooi 

Op mijn manier vind ik......

Wat zegt zo'n zin?

Steeds met een ander woord invullen en ik kom er dan toch echt achter dat het eigenlijk niets zegt. 

Of toch iets dat de ander voorwaarde schept aan zijn gevoelens Het op zijn manier is?

Zelf begrijp ik dat soort uitspraken niet als ik van iemand Hou dan hou ik daar van! Als ik naar iemand luister luister ik echt. Als ik iets mooi vind vind ik dat. Ik begrijp dan zo'n uitspraak niet 'op mijn manier' dus niet.Daar kun je niets mee waarom dan zeggen? Wat is de nut?Ja dat kan mij echt bezighouden. Mensen die voorwaarden scheppen aan hun gevoelens. En veiligheid inbouwen om later te kunnen zeggen ja heb je toch gezegd het is op mijn manier! ( Pakket voorwaardenscheppend) Nou voor mij zijn mijn gevoelens mijn gevoelens.  Als ik zeg ik hou van jou dan hou ik van je. Ben dus ook zuinig op die woorden .De zin"op mijn manier" .....Sorry mijn antwoord het is niet mijn manier!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Helemaal eens met de reactie van benedenbuur LivingThaGoodLife.
| 20:40 |
Houden van op mijn manier neigt voor mij na het lezen van deze blog alleen naar de uitspraken van iemand met een dubbele agenda. Uiteraard is dit weinig info en is dit slechts mijn gevoel bij dit stukje. Klinkt ongezond en niet zoals het zou zijn in houden van ..
| 14:30 |
Wat mooi jullie reacties oprecht blij mee! Zoals ik zelf al schreef ik kan niets met zo'n uitspraak. Beschouw het dan ook dat de vertellers van zo'n zin "als op mijn manier" nog wat leuk huiswerk voor zichzelf hebben.
| 15:18 |
Zoals je het hier stelt staalt het inderdaad nergens op. Echter "Ik doe dat op mijn manier" is wel duidelijk. Ieder heeft een methode om iets te doen op een bepaalde manier. Ik schil de aardappelen op mijn manier, een ander doet het weer anders.
| 12:05 |
Ja dan heb je het over een handeling die uiteindelijk het zelfde resultaat hebben de piepers worden geschild. Houden van, haat, woede blij zijn ik ben op mijn manier blij voor je!?! Je bent toch gewoon blij of niet blij voor de ander? Wel fijn deze reacties wat kan delen verhelderend zijn!
| 15:24 |
het klinkt allemaal zo dubbelzinnig "op mijn manier" duidelijk niet echt zoals het moet zijn
| 12:05 |
Juist dat gevoel roept het bij mij ook op. Je kunt ook gewoon zeggen vind jou warm fijn mens ik vraag niet om op jou manier van mij te houden.
| 15:20 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen