×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Op mijn manier!?!

Op mijn manier!?!


Op 'mijn' manier

Deze week al paar keer gehoord: Op mijn manier hou ik van je!

Wat zegt zo'n zin?

Wat als je het woord houden van veranderd 

Op mijn manier kun je me vertrouwen 

Op mijn manier kan ik naar je luisteren 

Op mijn manier haat ik je

Op mijn manier sla ik je 

Op mijn manier vind ik je aardig 

Op mijn manier vind ik je mooi 

Op mijn manier vind ik......

Wat zegt zo'n zin?

Steeds met een ander woord invullen en ik kom er dan toch echt achter dat het eigenlijk niets zegt. 

Of toch iets dat de ander voorwaarde schept aan zijn gevoelens Het op zijn manier is?

Zelf begrijp ik dat soort uitspraken niet als ik van iemand Hou dan hou ik daar van! Als ik naar iemand luister luister ik echt. Als ik iets mooi vind vind ik dat. Ik begrijp dan zo'n uitspraak niet 'op mijn manier' dus niet.Daar kun je niets mee waarom dan zeggen? Wat is de nut?Ja dat kan mij echt bezighouden. Mensen die voorwaarden scheppen aan hun gevoelens. En veiligheid inbouwen om later te kunnen zeggen ja heb je toch gezegd het is op mijn manier! ( Pakket voorwaardenscheppend) Nou voor mij zijn mijn gevoelens mijn gevoelens.  Als ik zeg ik hou van jou dan hou ik van je. Ben dus ook zuinig op die woorden .De zin"op mijn manier" .....Sorry mijn antwoord het is niet mijn manier!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties