Mag ik ook wel eens een baaldag hebben?

Mag ik ook wel eens een baaldag hebben?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag is niet mijn dag, alles zit tegen en ik begrijp heus wel dat het door mijn eigen energie erger en erger wordt. Maar mag ik ook wel eens een complete baaldag hebben? Iedereen om me heen weet dat ik positief in het leven sta en dat ik liever oplossingen zoek voor problemen, dan me erbij neer te leggen. Dat ik altijd met een glimlach verder ga en door ga met vechten al jarenlang. Tegenslag houd me niet tegen, ik ga er tegen aan en het gaat me lukken.

Is dat de reden waarom mijn gezin vandaag even geen begrip kan tonen? Ik ben ook maar mens en hoe vaak hoor ik van andere jeetje dat valt niet mee en zelfs de verschillende therapeuten, waar we nu al jaren komen vinden het veel. En weet je wat, het is veel en het is zwaar en voorlopig blijven we in deze situatie met psychologische begeleiding voor het gezin, fysiotherapie voor mij en alle verplichtingen die er nog boven op komen door het UWV.

Ik wil met deze blog niet klagen en zeker geen medelijden. Het enige waar ik om vraag is me te laten zijn wie ik op dit moment ben, ook eens niet positief te zijn, want ik weet dat na elke regenbui de zon weer gaat schijnen.

Liefs MartinaBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Als jij het nodig vind om te balen, dan mag je dat doen! ;)
| 13:31 |
Jij bent en blijft ook jezelf. Zeker met het delen van dit stuk. Zeker mag jij je ook rot (wat niet de hele lading dekt hoor, weet ik) voelen. Dat is een menselijk gevoel. En als jij dat voel voel je dat. Zo blijf je puur en echt. Je vecht en hebt gevochten. Kijk terug en zie je kracht.. kijk vooruit met hoop. Sterkte
| 20:20 |
Bedankt voor je fijne woorden
| 21:52 |
Ik laat je zijn wie je bent, dus baal rustig verder zo lang als je nodig hebt.
| 19:25 |
Dankje wel
| 21:51 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen