Yoors microdosering

Yoors microdosering


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Yoors microdosering

Gisteren hoorde ik op het nieuws over Lsd-microdosering, 

Een zeer kleine inname van lsd op de vroege ochtend, bijvoorbeeld bij je eerste kopje koffie zou je al beter doen presteren, je zou er creatiever en scherper van worden en ook ‘s avonds zou je socialer en geinteresseerder in anderen zijn!

Voordeel (of misschien nadeel ) zou kunnen zijn dat je ook ‘s nachts de rust niet meer kan vinden maar ach een kleinigheid hou je, niet waar?

Als we ons nou eens gingen microdoseren met Yoors. Je kunt dat best  wel meerdere keren per dag doseren, daar word je alleen maar beter van, het geeft dezelfde effecten, is minder chemisch, triggert behoorlijk en is daardoor vast gezonder!

Dus laten we vanaf vandaag allemaal aan Yoors microdosering doen, wat een effect zal dat geven!
Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik vind Yoors veel te leuk om te minderen :)
| 20:10 |
Ik kijk ook niet zo heel erg vaak op yoors
| 16:42 |
Ik kijk ook niet constant ik heb ook nog andere bezigheden
| 13:59 |
Een beetje minder Yoors kan soms best, maar vaak is het té leuk ;-)
| 12:47 |
Ik kijk niet constant hoor.
Heb het maanden niet gebruikt, dus ik kan het best laten.
| 12:18 |
Ik geloof dat ik daar al aan doe.
Ben bezig met een project voor de Sinterklaas challenge en zo af en toe loop ik langs de pc.
Dan moet ik toch even kijken of er een origineel bericht is, misschien een reactie op mijn blogs.
Nu snel weer verder.
| 11:40 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen