Kostuum; Snow White's Trouwjurk

Kostuum; Snow White's Trouwjurk


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 31 Maart en 1 April is er in de jaarbeurshal in Utrecht weer een cos-event(cosplay) genaamd Dutch Comic Con. En ik ben daar natuurlijk weer gewoon bij! Het is een evenement waarin bezoekers in kostuums komen van films, series, fantasy ed. Het kan allemaal! Ook komen er speciale gasten uit bekende films. Ik ga dit maken:


Mooi he??!! Na 20 x te hebben geswitcht van idee ben ik terug gekomen op het oorspronkelijke plan wat ik al een paar jaar geleden wilde gaan doen. Het maken van de trouwjurk van Sneeuwwitje uit Once upon a time, serie op Netflix (love it). Deze jurk is supermooi, maar oh zoveel werk. Ik heb de basisjurk (trouwjurk) besteld vanuit china via Wish. En daarnaast al 5000 veren om mee te kunnen starten. Je moet ergens beginnen toch? Hopelijk krijg ik het af voor 1 April.. Dus ik ga echt strijden om dit voor elkaar te krijgen!! Veertje voor veertje ga ik erop plakken. Gewoon onderaan beginnen en dan omhoog werken Ach waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan toch? < Dit ben ik dus echt, iedereen die mij echt kent is het hier nu knikkend mee eens!

Er zitten nu exact 497 veren op de rok.. Nog een heel eind te gaan!

Hier kun je zien wat Dutch Comic Con is: http://www.dutchcomiccon.com/nl

Once upon a time: http://abc.go.com/shows/once-upon-a... (in NL op Netflix te bekijken, ondertiteld, t/m seizoen 6)

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Veel succes! ik ben zeer benieuwd naar het resultaat!(:
| 20:59 |
Wat mooi, succes met het maken, laat je ons mee kijken via Yoors?
| 17:54 |
Jazeker! Ben alleen wel met 2 kostuums tegelijk bezig, dus wissel het wat af :)
| 17:59 |
Wow, prachtig! Veel succes!!
| 13:06 |
Dankjewel
| 13:20 |
Wauw, wat een groot project! Ik hoop dat het je lukt en dat je kan stralen daar :)
| 10:47 |
Hoop ik ook maar ik ga strijden hihi
| 12:37 |
Super leuk idee. Ik ben benieuwd naar het eind resultaat
| 05:01 |
Dat duurt nog wel ff :) Ben ook tegelijk bezig met elsa maar dan van Olafs adventure
| 12:33 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen