×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Bestaat karma dan toch ?

Bestaat karma dan toch ?


Ik had vandaag een super dag ! Ik was vrolijk uit mijn bed gekomen en ging lekker douchen. Op school ging het ook goed en in de avond moest ik nog werken. 

Ik moest koken voor de hele familie en we gingen wraps eten met groente en kip ertussen. Normaal is dit natuurlijk 1 van de makkelijkste gerechten maar ook dit kan mis gaan. Ik had totaal geen zin in koken en het eten moest snel klaar zijn omdat ik naar mijn werk moest. Dus ik bakte alles op hard vuur maar op een gegeven moment lette ik eventjes niet op en de kip was al aan 1 kant bijna verbrand. Dat ging nog net op het nippertje goed.. De groentes leken gaar te zijn en ik deed het op de wrap. Eenmaal aan het eten waren de groentes toch nog niet helemaal gaar en bij mijn stiefvader MOET het helemaal gaar zijn anders eet die het niet op. Dus ik zette de pan nog even op laagvuur aan en ging in de woonkamer voor de televisie verder eten. Het eten had ik op en ging weer terug naar de keuken. Ik wou de groentes omdraaien en shittt!! De onderkant is dit keer echt aangebrand.. ( voorlopig mag ik dus niet meer koken in dit huis..:o ) 


Eenmaal op mijn werk keek ik even op mijn telefoon hoelaat het was op dat moment kwam net de leidinggevende eraan dus wou ik hem snel in me zak stoppen omdat je eigenlijk helemaal geen telefoon op zak mag hebben. Maar oepss.. mijn telefoon valt op de grond. Dit gebeurt wel vaker dus deed hem snel in mijn zak en ging weer aan het werk. Toen ik klaar was met werken pakte ik weer mijn telefoon en shit een hele grote barst in mijn scherm..

Is dit nou karma waar mensen het over hebben.. ?  Heb jij ook wel eens van zulke dingen ?

Silleys
Wat vervelend zo'n dag zeg =(
31-05-2017 23:01
31-05-2017 23:01 • 1 reactie • Reageer
My story
Jaaaind.. een voordeeltje is dat mijn telefoon het nog doet en de barst niet in mijn typgedeelte zit :)
31-05-2017 23:18
31-05-2017 23:18 • 1 reactie • Reageer