×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Verdriet.. Alleen.. Mislukt..


Ik lig in bed met tranen in me ogen typ ik dit.

Ik voel me verdrietig, alleen en mislukt.. ; 

Lang geen tijd voor mezelf gehad, wanneer je over dingen na kunt denken. Altijd maar doorgaan en hopen dat je alles goed doet. Terwijl het helemaal niet meer goed gaat, niet met familie, vrienden en je eigen vriend.

Voor wie moet je kiezen ? Ik wil zo graag bij iedereen zijn.. Ga je naar je vader toe omdat je hem al een maand niet meer hebt gezien en belooft hebt om weer een keer langs te komen.. Ga je naar je vrienden toe omdat je gezegd hebt dat je snel keer langs komt maar je het zo druk hebt met het werk.. of ga je toch naar je vriend toe omdat je het fijn vind bij hem te zijn.. en dan heb je ook nog een lieve moeder die aan je vraagt:" wanneer blijf je nou een keer thuis je bent altijd weg ?" Maar ondertussen wilt ze zo graag dat ik meer uren krijg bij mijn bijbaantje zodat ik kan gaan sparen voor mijn eigen huisje..

Elke dag weer de strijdt aan welke keuze ga ik maken.. is het de goede dit keer of toch de verkeerde..

Stiekem ben ik ook wel trots op mezelf omdat ik na 5 jaar tijd weer eindelijk onder een bepaald gewicht ben waar ik zo trots op ben. Een lieve vriend die je ondertussen steunt en samen meegaat sporten en die de laatste tijd heel vaak zegt dat ik zo mooi ben.. ouders die ook tussendoor zeggen dat ik er beter en gezonder uit zie.  Doe ik het dan toch goed ? Maak ik ze dan toch gelukkig? Doe ik het voor hun of doe ik dit voor mezelf ?

Zit erg tegen aankomende weken op.. Moet 2 dagen voor het eerst achter een receptie zitten waar ik een uurtje uitleg van heb gehad en verder geen ervaring.. zal alles goed komen..? ik hoop het maar.. De rest van de week ook lange dagen op mijn bijbaantje.. zal ik mijn vriend, familie en vrienden nog zien deze 2 weken.. ben ik niet super moe na deze dagen.. 5 uur wakker worden en 7 uur thuis komen..  we gaan het zien..

We gaan wel weer slapen en morgenvroeg weer wakker worden en de dag met een lach beginnen.. :)

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts