×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Gewoon even van me afschrijven

Gewoon even van me afschrijven


Vind het lastig om dit uit te spreken omdat het voor mij toch wel een beladen onderwerp is...


Een uurtje geleden te horen gekregen dat mijn 'peetoom' overleden is.. Vind ik dit erg, ja toch wel een beetje al had ik helemaal niks met hem, zag ik hem nooit en heeft hij nooit naar me omgekeken. Hij maakte vaak ook opmerkingen naar me waardoor ik me klote voelde en misschien dat ik daarom er ook niet zoveel bij voel.. Voel me aan de andere kant ook wel weer schuldig dat ik er geen gevoel bij heb en dat zal dan ook de reden zijn waarom ik nu niet kan slapen.. 


Natuurlijk vind ik het heel erg voor mijn vader en de rest van de familie maar het zat er ook wel een beetje aan te komen aangezien hij al een redelijke tijd ziek was en eigenlijk uitbehandeld..

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties