×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Vervelende gebeurtenis op vakantie

Vervelende gebeurtenis op vakantie


Vakantie in Spanje 

Oké waar zal ik beginnen? Ik heb in het verleden een aantal dingen meegemaakt die mij gevormd hebben tot de persoon die ik nu ben. Ik wil daar graag over schrijven, omdat ik de laatste tijd het gevoel heb dat ik het nog niet allemaal verwerkt heb. Ik hoop dat op deze manier te kunnen doen. 


 Laat ik voorop stellen dat ik nu gelukkig ben, maar af en toe gaan mijn gedachten terug naar de tijd dat ik dat niet was. 


 Waar ik het nog steeds moeilijk mee heb is dat een vakantievriendinnetje van mij ooit aangerand is terwijl ik op de gang stond. Ik was op dat moment 12 jaar oud, dus heel veel had ik niet kunnen doen. 

Ik was op vakantie in Spanje en leerde daar een heel lief en leuk meisje kennen van een paar jaar jonger. We hebben die vakantie heel veel lol gehad tot op 1 avond. Die avond was er een goochelaar in het appartement en daar hebben we met allebei de familie's met veel plezier naar gekeken. We konden daarna gezellig met de goochelaar kletsen en hij zei tegen ons dat hij nog wat meer trucjes wilde laten zien en of we met hem mee wilde gaan.. Wij wilden die trucjes natuurlijk wel zien. We liepen met hem mee naar zijn kleedkamer en hij zei mij op de gang te wachten omdat hij ons apart iets wilde laten zien.. Een paar minuten nadat ze naar binnen zijn gegaan, vloog mijn vriendinnetje mij in de armen en zei dat de goochelaar haar had betast. We zijn naar beneden gerend en hebben in ons beste Engels uitgelegd aan de receptionist wat er gebeurt was. Hij begreep ons eerst niet en ik heb het verhaal 3x moeten vertellen. 

 Toen de goochelaar weer tevoorschijn kwam, werd mijn vriendinnetje helemaal panisch en snapte de receptionist wat er gebeurt was. En omdat wij niet bepaald zacht aan het praten waren, hadden andere ouders het ook gehoord en sprong er een man over de balie. Zijn dochter had het nu pas gedurfd om er iets van te zeggen, maar dit meisje (7 jaar) was het dus ook al overkomen. 

 Vanaf dat moment ging het vlug. De goochelaar werd vastgehouden tot de politie er was, deze was er vrij vlot. Toen aan allerlei mensen het verhaal doen en vaak ook in het Engels en gelukkig lukte me dat goed. Mijn ouders waren erbij om te helpen maar dat was bijna niet nodig hebben ze me toen gezegd. 

 Mij werd verteld dat het mij ook had kunnen overkomen, maar omdat mijn vriendinnetje een rokje aan had dachten ze dat hij haar eerst binnen wilde hebben. Waarschijnlijk omdat dat makkelijker was. Echt walgelijk hoe mensen daar over nadenken! 

 De rest van de vakantie heeft in teken gestaan van het onderzoek. Hebben nog wel wat lol kunnen maken, ook met het andere meisje. Zo hadden we denk ik ook wat steun aan elkaar. 

 Na de vakantie heb ik nog wel wat contact gehad met mijn vriendinnetje, maar dit is uiteindelijk verwaterd. Ik weet dat de man veroordeeld is en dat hij heeft vastgezeten. Daar ben ik nog steeds heel blij om! (Weet niet of hij nog steeds vastzit)


Zo dit was mijn eerste Blog, ben nog aan het uitzoeken hoe het precies werkt dus tips zijn altijd welkom :)
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties