Fit blijven?

Fit blijven?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Bijna weer zomer en ik wil terug helemaal fit worden en blijven. Alleen heb ik zo weinig tijd... Zelf ga ik graag wat springtouwen en wandelen. Dat is wat ik voorlopig zelf doe om fit te worden. Ik weet dat dit niet het gewenste effect zal hebben maar in elk geval is het een begin. Dat gezond eten moet ik nog aanpakken... Daar ben ik niet zo goed mee. Tegen 12mei wil ik weer 5km lopen. Het probleem met mij is dat ik wel snel kan trainen voor iets maar ik onderhoud dat niet. En daarom moet ik nu opnieuw beginnen. Maar ik heb er alle hoop in! Wat doen jullie om fit te worden en fit te blijven? Ik ben benieuwd naar jullie reacties. :)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
hou ik ook van
| 11:23 |
Ik doe aan spinning en zumba voor de conditie, gebruik dagelijks aloe vera gel en extra supplementen en gebruik Argi+ wat zorgt voor wijde soepele vaten dus meer zuurstof overal dus meer energie en daarnaast natuurlijk veel gezonde voeding.
| 20:01 |
amai je doet het goed zo te zien!! :)
| 11:56 |
:-)
| 15:34 |
Om langer vol te houden je mss aansluiten bij een loopclub in de buurt...Succes alvast
| 21:07 |
ik heb geen vaste agenda en daarom is dat moeilijk... bedankt :)
| 21:20 |
Ik dacht dat een loopband kopen DE oplossing zou zijn, ik had geen excuses dan, maar als de motivatie en de goesting er niet is...
| 21:37 |
Dat is inderdaad een nadeel eraan. We hebben er ook een... handig om de jas aan te hangen...
| 23:18 |
Haha
| 08:07 |
Wat leuk is het!
| 20:08 |
Heel erg leuk!
| 20:03 |
uhm, teveel om op te noemen! Hardlopen (nu tot 10km), en ik zit al jaren in de vechtsport! Daarnaast ook fitness en bij mooi weer zwemmen en skeeleren. Lekker actief je lichaam in beweging zetten!
| 08:30 |
Leuke hobbies! En heel sportief!
| 08:45 |
Dank je, ik hou ervan! Ik ben jaren te zwaar geweest, en nadat ik dat overgewicht kwijt was ben ik zo gaan genieten van dat ik heel veel dingen simpelweg weer (makkelijker) kan. En dat wil ik nooit meer kwijt!
| 08:54 |
Lopen en fietsen
| 17:10 |
dat is heel leuk om te doen
| 21:43 |
Nou wens je veel succes :-)
| 22:39 |
dank je wel!
| 23:01 |
Ik heb wel een beetje hetzelfde..maar ik ben van plan mijn leven zo aan te passen dat ik altijd blijf sporten en wandelen. 5x per week op de crosstrainer en in het weekend wandelen..en niet snoepen. Heeel af en toe wanneer iemand jarig is ofzo
| 21:48 |
Dat is wel echt heel goed! Als dat vol te houden is lijkt me dat perfect
| 22:19 |
Ja tot nu toe wel en doe het nu drie weken
| 00:10 |
Ik wandel een half uur minimaal per dag. Niet veel maar wel effectief.
Succes hoor.
| 18:01 |
Inderdaad, dat kan ook al wonderen doen
| 22:19 |
En of hè.
| 22:22 |
elke ochtend wat buikspier oefeningen en normaal ook been spier oefenningen.. En edna nog sporten elke dag.
| 17:52 |
Amai en ben je lang bezig daarmee?
| 22:20 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen