Wachtrij tickets #Tomorrowland2018


Zoals veel van jullie gehoord zullen hebben, startte vandaag de verkoop voor tomorrowland tickets. Ik wou er natuurlijk ook erg graag bij zijn dus ik installeerde mezelf aan de keukentafel met de drie laptops van hier in huis. Om stipt 11u zit ik op de pagina, en je ziet het al aankomen... In de wachtrij... Samen met nog 6 andere vrienden stond ik dus te wachten... Een kwartier passeerde... Een half uur... Een uur... En dan zie ik dat het uitverkocht is... Al dat wachten werd dus voor niks, maar vanavond probeer ik het gewoon opnieuw! 

Heeft er hier iemand wel tickets kunnen bemachtigen? Iemand misschien tips? Want met drie laptops om stipt 11u naar de webshop gaan bleek niet echt succesvol... 

Duimen jullie mee voor straks?

Update: WE HEBBEN TICKETSSSSSSSS 

Tomorrowland, I'm ready for ya!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!