Waarom ik smart social (nog) niet gebruik

Waarom ik smart social (nog) niet gebruik


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Allereerst: Smart social is een fijne feature. Je kunt heel makkelijk yoors-bijdragen delen op facebook, twitter, linkedin en pinterest en ze ook in een wachtrij plaatsen zodat ze over 1, 2 of 3 maanden nogmaals worden geplaatst.


Waarom ik het dan (nog) niet gebruik?

Je hebt 2 opties; direct plaatsen of in de wachtrij plaatsen.

De functie die ik mis is het vooraf meegeven van een datum, wannéér wil je dat je post voor het eerst op social wordt geplaatst? En dat ie het vervolgens om de 1, 2 of 3 maanden op diezelfde datum herhaalt.


Ik deel, zoals jullie weten, veel op facebook en nu plan ik veel van tevoren in. Rechtstreeks via facebook en per post/datum. Sinds gisteren heb ik ook een pinterest en twitter account. Daar kun je niet 'vooruit plannen'. Hoe handig zou het zijn als dit met smart social wel kan?


Mochten jullie handige tips hebben hoe ik dit het beste kan aanpakken, dan hoor ik het heel graag. :-)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik wil zelf bepalen wanneer ik mijn blogs deel en niet via smart social.
| 05:18 |
Waarom is een datum instellen handig?
| 12:45 |
Omdast ik erg veel deel. Zo'n 4 a 5 berichten per dag die relevant zijn voor de facebookpagina's die ik beheer. Hoe handig is  het als ik dit vooruit kan plannen? :-)
| 13:27 |
Ik heb geen idee. Is dat wat je deelt en inplant dan altijd up to date?
| 16:30 |
Het zijn recepten die ik deel. Dus, ervan uitgaande dat het recept niet van yoo.rs word verwijderd, zou het up to date moeten zijn. :-)
| 16:49 |
Ik gebruik smart social alleen voor onderwerpen die niet seizoen gebonden zijn. En ik laat het bij 2x. Maar er gebeurt niet zo heel veel mee. Komt misschien omdat ik het alleen op Facebook zet. En ik heb niet zo heel veel vrienden. Denk dat ik er meer aan zou hebben als anderen een post gaan delen. 
| 11:00 |
Ik gebruik het ook (nog) niet, maar ik deel ook niet heel veel op FB e.d. Wat ik wil lezen van yoors, lees ik hier en eigenlijk nooit via andere kanalen. Tja, dan kan ik misschien interessante dingen missen, maar met al die Yoors pagina's op FB zie ik inderdaad steeds hetzelfde voorbij komen. Heb laatst alles op niet volgen gezet, vraag me wel eens af waarom ik overal nog lid ben hahaha. Ik deel alleen waarvan ik echt wil dat het meer aandacht krijgt, vooral privé deel ik alleen waarvan ik weet dat mijn Facebookies het zouden lezen. Dus voor mij is Smart Social (nog) niet interessant, maar wie weet in de toekomst 😉
| 09:21 |
Zelf vind ik Smart Social een meerwaarde voor onze blogs. Er wordt automatisch gedeeld en je kan het ook nog eens instellen waar en wanneer. Wat het instellen van een datum betreft dan kan je misschien software kiezen buiten de site om. Je moet maar eens googelen op 'automatisch posten delen' er zijn gratis en betaalde versies.

Wat nog is, als je blogt dan blog je voor een zo groot mogelijk te bereiken publiek en niet het publiek hier binnen Yoors alleen. En wil je een groter publiek bereiken dan zal je zeker Social Media moeten inzetten en geduldig zijn bij het opbouwen van lezers. Wie niet gaat lezen wanneer je deelt zal je ook niet verliezen als vriend. 

FB ziet wat er wel en niet gelezen wordt, wat veel gelezen wordt verschijnt ook veel op je tijdlijn, en wat niet veel gelezen wordt verschijnt uiteindelijk bijna niet meer op je tijdlijn. Er zijn ook groepen op FB waar je je blogs kunt delen. Dus delen kan echt geen kwaad.

Wil je uitgebreide mogelijkheden om te delen, dan zal je andere software moeten aanspreken 😉 Maar voor mij werkt het deel systeem hier prima...
| 09:20 |
Dank voor de tip. Ik Zaleens gaan snuffelen 
| 13:28 |
ik vind het ook niet handig, ik had vorige week nog een blog over de paasdagen
| 22:58 |
Ik zie het nut nog niet van smart social. Vind het vooral irritant als mensen handmatig delen en de post 1x per week gaan plaatsen. Best jammer dan, die zie ik dan vooral delen vanwege de pageviews...
| 19:17 |
Met smart social zit er een langere interval in dan 1 week, tenzij men de datum handmatig aanpast.
Het is zeker irritant als je telkens overal dezelfde posts ziet staan. Maar goed, dat is ieders eigen overweging.
| 19:40 |
Tja, op een gegeven moment volg ik die persoon niet meer op FB, want het staat alleen nog vol met artikelen van Yoo.rs. Dan kan ik net zo goed hier kijken of die persoon nog wat nieuws heeft of niet... :D 
| 19:43 |
Ervaar je dat bij mij ook zo???
| 19:51 |
Ik skip gewoon wat ik niet wil zien, haha. Ik ben trouwens ook niet meer zo bezig met alles en iedereen te volgen. Ook hier merk ik dat het minder wordt doordat het meer is gegaan over pageviews en niet om de interactie. Dat vind ik jammer! Soms krijg je op iets wat je schrijft 25 bezoekers en maar twee reacties. Een jaar gelden kreeg je veel meer reacties op blogs en dergelijken als de laatste tijd sinds de pageviews. Tja... Ik weet nog niet hoe dat in de toekomst zal gaan, wat ik wel merk is dat ik me er een beetje aan ga irriteren en dat het delen minder beloond mag worden wat mij betreft. Maar dat is persoonlijk ;-) 
| 20:15 |
Het is maar net wat jouw volgers aanspreekt. Bekijk eens waar je wel veel interactie kreeg. Misschien weer vaker over zulks schrijven dan?

Interactie vind ik zowat het leukst hier.
| 20:21 |
Mensen reageren niet zo veel meer is mijn ervaring, als een ander die wel heeft is dat mooi. Ik wil vooral schrijven wat ik zelf wil schrijven en hoop dat mensen gaan reageren, die pageviews zeggen me niets. Als je kijkt, laat dan tenminste een reactie achter denk ik dan. Zelf doe ik dat toch ook...
| 21:30 |
Het wisselt bij mij. Ik vond het een periode ook opvallend minder.
Reageren om maar te reageren hoeft voor mij niet.
| 22:01 |
Dat laatste heb je ook weer gelijk in, maar beter dat dan helemaal geen reacties en wel 25 pageviews ;-)
| 22:23 |
Yoors is wel mede-afhankelijk van views.
| 22:48 |
Tja, maar sinds die nu betaald worden en niet meer de reacties, ben ik persoonlijk van mening dat het wel achteruit is gegaan... Niet negatief tegenover Yoo.rs, anders had ik allang weg geweest, maar de mensen kunnen er niet mee omgaan is mijn idee. Die delen als idioten (niet allemaal gelukkig). Zelfs blogs die nu allang niet meer relevant zijn worden nog gedeeld op FB. Ik heb eens een stuk gedeeld over een knul die geweigerd werd in de bus (Stijn, mindervalide, rolstoel). Die blog staat op bijna 100. Sommige zouden hem nog even snel delen om die 100 te behalen, maar dat slaat nergens op, want het is niet relevant voor dit moment. Zelfde als voedsel plukken in de natuur als er sneeuw ligt en je gaat delen over een boomwortel die je kunt eten. Niet relevant gezien de sneeuw die er lag... Dan heb je de pageviews niet begrepen en is het systeem om daar betalingen aan te hangen volgens mij niet proportioneel... Maar persoonlijk. Een ieder mag denken hoe die wil. Ik blijf hier wel delen, omdat ik nu eenmaal al veel heb geschreven en ik het niet te doen vind om die hier weer weg te halen. Maar het zet me soms wel aan het denken...
| 23:02 |
Wat niet meer relevant is verwijder ik zelfs.

Reacties worden wel nog beloond.

Weet je Peter, doe gewoon je ding. Stay yourself and the right ones will stay.

Ik snap soms ook niet waarom bepaalde blogs wel veel bekeken worden en sommige hele goede onderbouwde en informatieve niet.
| 23:21 |
Als je het in de wachtrij zet en snel bent, kun je zorgen dat het niet vandaag maar later wordt geplaatst.
Ook kun je op Pinterest delen via smart social, op een vooraf ingesteld bord naar keuze.
(En LinkedIn, handig voor o.a. Marketing artikelen.)
| 18:59 |
Klopt, maar dat kost best veel tijd als je ze dan allemaal moet aanpassen op datum. Je past niet alleen de 1e aan, maar moet ook alle anderen die over 1, 2 of 3 maanden worden gepost. En dat misschien wel 3 keer per.post.
| 19:07 |
Zoveel werk is dat echt niet. Wel kan het zijn dat je een melding ziet: "Post niet gevonden." Bij terug gaan naar de ingeplande data zul je zien dat het tóch is aangepast.

Ik heb vanochtend zitten kijken of er niet teveel op 1 dag worden geplaatst. (Lees: zorgen dat er maar 1 per dag zou worden gedeeld.)
| 19:11 |
Misschien toch eens goed voor gaan zitten dan. ☺️
Het lijkt me gewoon zo makkelijk als je van tevoren een datum kunt ingeven. 😂
| 19:19 |
Ja, dat zou het nog meer vereenvoudigen.

Ik heb het een tijd lang niet of nauwelijks gebruikt. Ben inmiddels enthousiast(er).
| 19:39 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen