Call agent

Call agent


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn werk als een call agent voor een groot telecombedrijf geeft mijn meestal voldoening. Je kan de klanten die binnen bellen helpen en ze zijn je er steeds dankbaar voor. Toch kan het ook anders. Een tijdje terug was er een man die belde omdat hij geen internet meer had. Bleek dat hij zijn facturen niet betaald had. Ze werden naar het juiste adres gestuurd maar hij betaalde niet. Dus het internet werd afgesloten en toen ondernam hij actie. Hij belde dus en ik mocht hem het nieuws vertellen dat ik geen betaalbelofte kon maken en dat hij de factuur diende te betalen. Als we de betaling binnen hadden dan moest hij nog max. 48u wachten voordat zijn internet terug werkte. De 48u samen geteld met de bank werkdagen, zou dus betekenen dat hij maximum een 5 tal dagen zonder internet zou zijn. Hij plezierde me met allerlei verwensingen en gaf mij nieuwe namen, die ik hier niet wil herhalen. Ik handelde de telefoon af en maakte me gereed voor de volgende. Deze keer een iets beter gezinde klant.

Love my workBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Part of the job toch .... dat maakt het boeiend en houdt je scherp en dat heet klantenservice ook al moet je slecht nieuws brengen :-)
| 16:04 |
dat is inderdaad part of the job, ik doe het nog altijd graag maar soms grrrrrrrrrrrrrrrr
| 18:32 |
Niet persoonlijk nemen, die zijn kwaad op het bedrijf en jij bent toevallig degene die ze aan de lijn krijgen, ophangen en op naar de volgende
| 13:36 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen