×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Call agent

Call agent


Mijn werk als een call agent voor een groot telecombedrijf geeft mijn meestal voldoening. Je kan de klanten die binnen bellen helpen en ze zijn je er steeds dankbaar voor. Toch kan het ook anders. Een tijdje terug was er een man die belde omdat hij geen internet meer had. Bleek dat hij zijn facturen niet betaald had. Ze werden naar het juiste adres gestuurd maar hij betaalde niet. Dus het internet werd afgesloten en toen ondernam hij actie. Hij belde dus en ik mocht hem het nieuws vertellen dat ik geen betaalbelofte kon maken en dat hij de factuur diende te betalen. Als we de betaling binnen hadden dan moest hij nog max. 48u wachten voordat zijn internet terug werkte. De 48u samen geteld met de bank werkdagen, zou dus betekenen dat hij maximum een 5 tal dagen zonder internet zou zijn. Hij plezierde me met allerlei verwensingen en gaf mij nieuwe namen, die ik hier niet wil herhalen. Ik handelde de telefoon af en maakte me gereed voor de volgende. Deze keer een iets beter gezinde klant.

Love my work
zonnebloem
Part of the job toch .... dat maakt het boeiend en houdt je scherp en dat heet klantenservice ook al moet je slecht nieuws brengen :-)
05-04-2017 16:04
05-04-2017 16:04 • 1 reactie • Reageer
Nadine Peeters
dat is inderdaad part of the job, ik doe het nog altijd graag maar soms grrrrrrrrrrrrrrrr
05-04-2017 18:32
05-04-2017 18:32 • 1 reactie • Reageer