7 days water challenge: dag 2

7 days water challenge: dag 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De dag begon goed! Ik had een uur nadat ik wakker was geworden al bijna 500 ml water gedronken. Onderweg naar school kwam ik er jammer genoeg wel achter dat ik mijn drinken vergeten was... Snel op station een flesje water gehaald zodat ik alsnog het doel van vandaag kon halen. Nog steeds heb ik niet veel veranderingen gemerkt, op het minder eten na. Bij het avondeten heb ik ook een stuk minder eten en dit is stiekem toch wel fijn. Het doel van vandaag heb ik ook zeker gehaald! Ik heb al bijna de 3 liter aangetikt.

Deze challenge bevalt me wel goed en het was vandaag ook makkelijker om me aan de 2 liter water te houden dan gisteren.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel erg goed van je
| 18:06 |
Wat ben je goed bezig
| 08:06 |
Super goed! Water is zo slecht nog niet haha
| 22:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen