een begin motor

een begin motor


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik wil me motor rijbewijs halen en ben al een beetje aan het kijken naar een motor die ik dan wel zou willen.

Het valt me op dat steeds meer mensen voor een naked bike of een oude motor kiezen.

Dit vind ik alleen niet zo mooi , ik hou meer van die racers en buikschuifers!

Maar wat is nou een mooie motor voor een niet zo heel groot meisje (haha.) Ik heb zelf gekeken naar ducati monster, honda cb 600. En suzuki r6 of is die niet van suzuki ahhah weet het even niet meer ( beschamend).

Wst raden jullie aan. Ik wil het liefst wel met kuip en al..


dankje!

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.2 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Interessant om te lezen .
| 23:18 |
Ook kleine vrouwen kunnen op een grote motor rijden .
| 22:20 |
ik volg jouw... ik hou ook meer van de racemotors, zo ontzettend gaaf
| 06:56 |
Als je er maar 1 neemt, dat je met de voeten aan de grond kan komen ;) Probleem loop ik ook vaak tegenaan
| 17:44 |
Succes met je rijbewijs! Neem bij het kopen iemand mee die er ervaring mee heeft zou ik zeggen.
| 15:47 |
Ik heb hier ook een stukje over geschreven ik heb nu een A2 rijbewijs namelijk!!
| 20:31 |
leuk dat je je motor rijbewijs gaat halen! Ik wil zelf een enduro motor
| 18:04 |
leuk dat je je motor rijbewijs gaat halen! Ik wil zelf een enduro motor
| 18:04 |
leuk dat je je motor rijbewijs gaat halen! Ik wil zelf een enduro motor
| 18:04 |
Ik ben 23 en ik wil volgend jaar voor zwaar gaan dus mag ik gelijk zwaar rijden.
En voor dan ben ik aan het kijken voor een motor.
| 18:08 |
te gek dat je voor je motor rijbewijs gaat, maar omdat je inderdaad voor ook je eerste motor als je eerste rijbewijs gaat zou ik niet teveel geld uitgeven voor je eerste motor.
Maar een bike kopen waar je easy op kan rijden zoals een Kawasaki ER500 of misschien zelfs lager in cc. Omdat je met het eerste rijbewijs aangezien je 18 bent ( A1) dus maar 11Kw mag rijden. en het eigenlijk een veredelde brommer is. leuk voor stadsverkeer maar met een standaard vertanding kom je niet boven de 80.
dus even 2 jaar motor leren rijden en daarna je A2 halen dat is tegenwoordig 25Kw - 35Kw dan kan ook in een wat bredere motorklasse kijken.

veel veilige Km's!
| 16:06 |
Ten eerste super dat je voor je motor rijbewijs wilt gaan, maar weet wel dat er 3 klasse rijbewijze zijn A1(18jr) A2(20jr) A(22jr al heb je een A2 & 24 al wil je meteen een A rijbewijs). Er is namelijk veel beperkt in de rijbewijze met de hoeveelheid cc & kw. Maar een merk dat binnen alle klasse wat heeft is: Honda voor is een Honda CBR wel een goede uit komst het is een buikschuiver en geen naked bike. Wel is het zo net als bij alle rijbewijze dat je nog moet leren rijden. Daar zijn in het algemeen tour motors beter voor, maar natuurlijk houd niemand je tegen om met een buikschuiver te beginnen.

Hoop dat je hier wat aan hebt.
| 10:04 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen