×

Yoors


Inloggen
×

YoorsWeek 1, dag 2

Week 1, dag 2


Yes! Ik heb nog niet opgegeven en les 2 van Evy is volbracht. Met drie jonge kinderen is het even puzzelen wanneer ik kan lopen, maar ik heb een gaatje gevonden afgelopen woensdag. Het scheelt dat de eerste lessen maar 20 minuten duren. Dat is goed te overzien en gemakkelijker in de plannen.

Het hardlopen ging voor mijn gevoel al wat beter dan de vorige keer en aan het einde van de les kreeg ik hier zelf wat vernieuwde energie door. Het was lekker weer en vlak bij ons huis in een klein gebied met bomen en een mooi uitzicht. Ik hoorde wat vogeltjes boven mijn muziek uit. Lente, kom maar door! Daarnaast had ik een drukke dag gehad met de kinderen en was het echt even fijn om uit huis te zijn. 

Dit weekend staat les 3 op de planning.


Geen smoesjes meer!

Waar project 'fit mom' begon...