Week 1, dag 2

Week 1, dag 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Yes! Ik heb nog niet opgegeven en les 2 van Evy is volbracht. Met drie jonge kinderen is het even puzzelen wanneer ik kan lopen, maar ik heb een gaatje gevonden afgelopen woensdag. Het scheelt dat de eerste lessen maar 20 minuten duren. Dat is goed te overzien en gemakkelijker in de plannen.

Het hardlopen ging voor mijn gevoel al wat beter dan de vorige keer en aan het einde van de les kreeg ik hier zelf wat vernieuwde energie door. Het was lekker weer en vlak bij ons huis in een klein gebied met bomen en een mooi uitzicht. Ik hoorde wat vogeltjes boven mijn muziek uit. Lente, kom maar door! Daarnaast had ik een drukke dag gehad met de kinderen en was het echt even fijn om uit huis te zijn. 

Dit weekend staat les 3 op de planning.


Geen smoesjes meer!

Waar project 'fit mom' begon...
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed bezig en ga zo door
| 21:01 |
Dank jullie wel!
| 21:16 |
Heel veel succes hoor :))
| 11:05 |
Super goed bezig! Hou vol!
| 10:14 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen