×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Samen sta je STERK

Samen sta je STERK


Als iedereen doet waar hij of zij goed in is, en je combineert het met elkaar. Is samenwerken dan moeilijk of juist makkelijk. Dat ik voor een jaar geleden nog in een winkel werkte als verkoopster, was dat makkelijk. Ben een goede teamplayer. Nou scheelt het natuurlijk ook wel de helft als je leuke collega's hebt, en die had ik. En die mis ik ook.

Nu heb ik mijn eigen Viltatelier, waar ik hoeden, shawls, vilterijen, tassen, notitieboekjes enzv maak. Dit doe ik alleen, en dat bevalt mij prima. De artikelen die ik maak verkoop ik op kunstmarkten waar ik dan onder de mensen ben. Waar ik enorm van geniet. Ik ben een ontzettende  kletsmajoor, tevens ben ik een praatpaal. Dat trek ik denk ik aan. Mensen storten hun hart bij me uit, en ik kan er goed mee overweg. Dan is luisteren belangrijk. geen advies of oordeel hebben.

Mijn atelier is ook een workshopruimte, waar ik volwassenen en kinderen ontvang. Ze gaan bij mij aan de slag om hun eigen creativiteit om te zetten in iets tastbaars. en dat kan alles zijn wat ik eerder heb genoemd. Ook als je zelf denkt niet creatief te zijn ga je met een mooi werkstuk naar huis. Er is heel veel mogelijk bij mij. Kom ook een keer workshoppen en laat je verrassen. 

Iets nieuws op mijn pad

En daar zoek ik collaga's voor. Mensen uit verschillende branches, die wat voor mij kunnen betekenen en ik wat voor hen. Lees verder en dan kom je vanzelf tegen wat ik bedoel en wordt graag bedolven onder de reactie's.

Een paar maanden geleden heb ik een Hemelwieg ontwikkeld. Een aantal van jullie hebben dat vast al eens voorbij zien komen. Heb namelijk af en toe het gevoel dat ik aan het stalken ben op social media. Maarja , nou is dat natuurlijk wel voor een goed doel. Namelijk de afscheidsprijs van Yarden. p.s. je kan nog stemmen tot 31 augustus. Doe dat ook vooral massaal. Het is voor een goed doel.  Het afscheid van een GROOT WONDER.

Maarja samenwerken voor en met Hemelwieg, hoe doe je dat. Hoe kom je in contact met de juiste mensen. Ben druk op linked in met het verzamelen van contacten. Dat klinkt raar, ben dus opzoek naar mensen die werken als gyneacoloog, veloskundige, uitvaartbranche, ziekenhuizen, geboortecenta, afscheidsfotografie, en die laatste zo leuk, over 2 weken een afspraak met een afscheidsfotografe. Dan denk ik het begin is er. Hoe mooi als we samenwerken. met elkaar heb je een groter bereik, je kan elkaar helpen verder te komen, elkaar promoten. mooie aanbiedingen maken. Ondertussen heb ik contact met een aantal uitvaartverzorgsters, ook speciaal op kinderen gericht. Wat gewoon gevoelig ligt. De Hemelwieg ligt ook gevoelig, het is voor baby's die gewoon nog een poos in de buik van hun mama moest blijven. Een warm nest van liefde om te groeien, waarna het wordt geboren en vol liefde en tederheid opgroeid. Jammer dat dat niet altijd zo gaat. Er is nog een taboe, en daar moet het uit, ik ben van mening dat ook deze kindjes een mooi afscheid verdienen.

Naar aanleiding van Hemelwieg zijn er bij Vilting Fingers.nl ook creatieve verdriet verwerken workshops. 

Neem contact met mij op

Valt je bedrijf onder één van  de cattegorieën die ik heb genoemd, of staat die er niet bij maar vind je de Hemelwieg wel interessant, neem dan contact met mij op. via mij website hemelwieg.nl. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. dat kan telefonisch zijn maar ook onder het genot van een kop koffie of thee.

Ik verheug me erop u te ONTMOETEN.

Groet Nathalie
Mar Steenbergen
Hoi Nathalie, Wát heb jij een mooi produkt. En ja ... die Afscheidsfotografe ben ik dus
11-08-2017 09:37
11-08-2017 09:37 • 1 reactie • Reageer
Hemelwieg
En Marja wat maak jij een mooie en bijzondere foto's.
11-08-2017 13:49
11-08-2017 13:49 • Reageer