Een nieuwe hobby (2)

Een nieuwe hobby (2)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Na mezelf de nodige moed te hebben ingedronken (enkel water, ik kan maar beter niet dronken zijn op deze hoogte) sta ik klaar voor de eerste test. Aangezien het vandaag (nog) niet geregent heeft, heb ik de nodige emmers water op de dakgoot losgelaten. Ook een tuinslang heb ik als extra watertoevoer via mijn dakraam op de goot gericht. Zodoende beschik ik over voldoende glijmiddel tijdens de eerste duik. Dat hoop ik tenminste wel.
Voor het geval ik er niet zonder kleurscheuren vanaf kom, heb ik mezelf geheel in regenkleding gehuld. Tevens handig bij de natte omstandigheden.
Voorzichtig schuifel ik zover ik kan naar achteren. Ik probeer niet naar beneden te kijken. Toen ik dat net wel even deed, werd ik overvallen door ernstige bedenkingen. Die heb ik direct doorgeslikt. Ik wil geen oponthoud meer.
Het is nu of nooit!

Een nieuwe hobby (3)

Kijk snel hoe het verder gaat...


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heerlijke blog
Neem maar een lekkere duik
| 12:11 |
Niet doen hoor... straks breek je wat... *verder leest*
| 09:53 |
Go go go
| 13:51 |
Je hebt lef, dat wel....
| 13:41 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen