Een nieuwe hobby (4)

Een nieuwe hobby (4)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tot mijn grote opluchting (en ook wel enige schrik) heb ik nog tien centimeter dakgoot over. Dat moet volgende keer echt beter kunnen. Misschien een remparachute?
Mijn regenracepak ziet er in ieder geval nog vlekkeloos uit. Voetje voor voetje glibber ik terug. Een van mijn schoenen vind ik vrij snel terug (die was achter een dakpan blijven hangen), de andere heeft een extra duik gemaakt en ligt nu drie verdiepingen lager in het gras. Na een korte herbezinning besluit ik toch nog een nieuwe poging te wagen. Ik leen een motorhelm van de buurman voor extra bescherming, bind mijn schoenen goed vast en neem een nieuwe aanloop. Met een supervalduik plons ik in de overvolle goot met water en schiet als een raket vooruit. Ondanks de hoge snelheid voel ik dat ik dit keer de touwtjes stevig in handen heb. 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Als er geen volgend deel komt, vrees ik dat het fout afliep.......
| 09:54 |
Vertrouwen is de basis, en bovendien extra beschermd, dus dit gaat helemaal goed komen. Toch?
| 12:08 |
Hopelijk vanavond de afloop.
| 12:47 |
Jaaaa, het gaat je lukken, ditkeer, ik voel het aan mijn water
| 11:23 |
Bedankt voor het vertrouwen.
| 11:28 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
auto leasen
auto leasen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen