×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Een nieuwe hobby (4)

Een nieuwe hobby (4)


Tot mijn grote opluchting (en ook wel enige schrik) heb ik nog tien centimeter dakgoot over. Dat moet volgende keer echt beter kunnen. Misschien een remparachute?
Mijn regenracepak ziet er in ieder geval nog vlekkeloos uit. Voetje voor voetje glibber ik terug. Een van mijn schoenen vind ik vrij snel terug (die was achter een dakpan blijven hangen), de andere heeft een extra duik gemaakt en ligt nu drie verdiepingen lager in het gras. Na een korte herbezinning besluit ik toch nog een nieuwe poging te wagen. Ik leen een motorhelm van de buurman voor extra bescherming, bind mijn schoenen goed vast en neem een nieuwe aanloop. Met een supervalduik plons ik in de overvolle goot met water en schiet als een raket vooruit. Ondanks de hoge snelheid voel ik dat ik dit keer de touwtjes stevig in handen heb. expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties