Een nieuwe hobby (4)

Een nieuwe hobby (4)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tot mijn grote opluchting (en ook wel enige schrik) heb ik nog tien centimeter dakgoot over. Dat moet volgende keer echt beter kunnen. Misschien een remparachute?
Mijn regenracepak ziet er in ieder geval nog vlekkeloos uit. Voetje voor voetje glibber ik terug. Een van mijn schoenen vind ik vrij snel terug (die was achter een dakpan blijven hangen), de andere heeft een extra duik gemaakt en ligt nu drie verdiepingen lager in het gras. Na een korte herbezinning besluit ik toch nog een nieuwe poging te wagen. Ik leen een motorhelm van de buurman voor extra bescherming, bind mijn schoenen goed vast en neem een nieuwe aanloop. Met een supervalduik plons ik in de overvolle goot met water en schiet als een raket vooruit. Ondanks de hoge snelheid voel ik dat ik dit keer de touwtjes stevig in handen heb. 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Als er geen volgend deel komt, vrees ik dat het fout afliep.......
| 09:54 |
Vertrouwen is de basis, en bovendien extra beschermd, dus dit gaat helemaal goed komen. Toch?
| 12:08 |
Hopelijk vanavond de afloop.
| 12:47 |
Jaaaa, het gaat je lukken, ditkeer, ik voel het aan mijn water
| 11:23 |
Bedankt voor het vertrouwen.
| 11:28 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen