Gevaarlijke dromen

Gevaarlijke dromen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Midden in de nacht schiet ik wakker. Een verhuiswagen denderde door mijn dromen.
Wat raar! Ik wil niet eens verhuizen. Vermoeid plof ik weer neer op het matras. Ik staar naar het plafond tot de slaap het uiteindelijk overneemt. Maar dan schrik ik weer wakker. Een fluitketel vloog laag over.
Levensgevaarlijk, die zou je maar over het hoofd zien! Voor je het weet heb je een fluitketelkop waarbij de stoom uit je oren komt. Meteen maak ik een notitie op mijn inwendig prikbord: pas op voor op hol geslagen fluitketels.
Voordat ik weer een poging ga doen om in dromenland te belanden doorzoek ik goed de kamer of er geen regenboog op de loer ligt. Ik weet niet in welke mate deze gevaarlijk kunnen zijn, maar je weet maar nooit.
Er zou er zomaar een uit de kast kunnen komen…signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Schitterend de keuzestress weten te vermijden.
| 16:41 |
:-) Geweldig weer! Hoe verzin je het..... last van keuzestress wellicht?
| 17:08 |
Ja, Miranda heeft me aangestoken.
| 17:39 |
Moest niet mogen! Alhoewel.....
| 17:40 |
Whahahahahaha Pas jij maar op met die dromen van je :-D
| 11:55 |
Je raakt eraan gewend ;)
| 12:29 |
spannend allemaal hoor. Ging het slapen nog?
| 10:29 |
Met een hoofd vol dromen is de nacht nooit saai.
| 10:57 |
Leuke fantasie en nu maar hopen dat je rustig verder kan dromen!
| 23:23 |
Gelukkig ben ik een dromer ;)
| 00:22 |
Oppassen, fluitketels keren je voor je het weet binnenstebuiten...
| 22:52 |
Het is een gevaarlijke wereld.
| 22:59 |
Keuzestress, doe ik nog mee met april of al met mei? Leuke bijdrage. 
| 22:38 |
Vooral doen. Dank je wel.
| 23:00 |
Pas op onder je bed.. 
| 22:25 |
Misschien heb ik een waakhond nodig.
| 22:31 |
zo jij begint al met een goeie!!
| 22:24 |
Dank je.
| 22:31 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen