×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Gevaarlijke dromen

Gevaarlijke dromen


Midden in de nacht schiet ik wakker. Een verhuiswagen denderde door mijn dromen.
Wat raar! Ik wil niet eens verhuizen. Vermoeid plof ik weer neer op het matras. Ik staar naar het plafond tot de slaap het uiteindelijk overneemt. Maar dan schrik ik weer wakker. Een fluitketel vloog laag over.
Levensgevaarlijk, die zou je maar over het hoofd zien! Voor je het weet heb je een fluitketelkop waarbij de stoom uit je oren komt. Meteen maak ik een notitie op mijn inwendig prikbord: pas op voor op hol geslagen fluitketels.
Voordat ik weer een poging ga doen om in dromenland te belanden doorzoek ik goed de kamer of er geen regenboog op de loer ligt. Ik weet niet in welke mate deze gevaarlijk kunnen zijn, maar je weet maar nooit.
Er zou er zomaar een uit de kast kunnen komen…signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties