Supersmurf to the rescue

Supersmurf to the rescue


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat staat er vandaag op het programma? Dat is makkelijk: hulp bieden aan een ieder die de smurfige hulp nodig heeft van een hulpvaardige smurf. En op een stormachtige dag als vandaag valt er wel het een en ander te redden.
Dieren bijvoorbeeld kunnen niet zo makkelijk schuilen voor stormachtige stormen als mensen. En als dieren in problemen komen, komt natuursmurf in actie.
Met een schaar en een tafelkleed maak ik mijn cape in een handomdraai. Ik moet er natuurlijk wel een beetje smurf uitzien.
Ik smurf de deur uit en wordt nog net niet omvergesmurft door een op hol gesmurfde deurmat. Met gemak word ik opgetild door de wind. Ik toon mijn tandpastaglimlach aan de wereld en vlieg met de stroom mee. 
Naast een kleine buurtwinkel zie ik al snel een mogelijkheid om mijn smurfige kwaliteiten aan het werk te zetten. Een dame met het postuur van een lucifer houdt zich met moeite staande in de wind. De witte vlieger die boven haar hoofd hangt, blijkt een kleine poedel te zijn die het vrouwtje nog net niet mee de lucht in sleurt.  Dan valt ook nog haar boodschappentas om en rollen tientallen appels over de parkeerplaats. Een pak yoghurt scheurt open en laat een bleke indruk achter.
Ik laat mijn spierballen rollen en vis de arme poedel uit de lucht. Maar zodra het hondje weer veilig op de grond staat, vliegt dat magere mens de lucht in. Het lijkt bijna afgesproken werk!
Ik sta vervolgens hoofdschuddend te kijken hoe de vrouw wild met de armen aan het wapperen is, alsof ze zo ooit tegen de storm in zou kunnen vliegen. 
Ik trek haar weer via de hondenriem naar beneden. Maar de dame is zo over haar toeren dat ze onmogelijk in staat is om nog te rijden. Daarom schuif ik haar op de passagiersstoel en zet de poedel achter het stuur. Dat komt vast helemaal goed zo. Tevreden smurf ik weer naar huis!
Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Met veel plezier gelezen, jou schrijftalent is me wel bekend ;-)
| 04:11 |
Dankjewel Yneke.
| 13:49 |
Een smurfige leuke bijdrage.
| 23:05 |
Bedankt.
| 00:45 |
Stormsmurf in actie, maar actueel verhaaltje
| 16:16 |
De verleiding was te groot.
| 19:51 |
Ik hoop dat je trip naar huis smurfig is verlopen.
| 13:48 |
Het kon bijna niet smurfiger.
| 19:50 |
Ik wens je een zeer smurfig weekend.
| 20:01 |
Wat een smurfentoer, maar je hebt je vriendinnetje 'binnen gehengeld' ;-)
| 09:21 |
Ik vis graag op grote hoogte :)
| 19:50 |
gna gna gnaa
| 23:09 |
Zo, jij was druk vandaag! Het smurfte dan ook wel heel erg hard...
Leuke invulling!
| 01:43 |
Daar smurf ik speciaal mijn wekker voor.
| 19:50 |
en de poedel smurft tegen een boom.
| 23:43 |
De poedel zag er heel ervaren uit. Ik heb vertrouwen in een goede afloop.
| 23:55 |
dat hoop ik dan maar.
| 00:18 |
Hahaha, dit is wel een hele leuke en smurfige invulling van de challenge!
| 19:49 |
Mijn smurfige dank.
| 21:45 |
Wat een smurfig verhaal! Ik heb het met veel plezier gesmurft! Zo fijn dat er nog echte smurfen onder ons zijn die mensen smurfen als dat smurfig is! En poedeltjes hebben meer in hun mars dan we zo zouden denken!
| 19:30 |
Ik smurf me graag nuttig.
| 21:45 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen