Het afgeschermde bruidspaar

Het afgeschermde bruidspaar


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat schattig! Tijdens mijn lunchloopje zie ik een vers bruidspaar in een cabrio zitten. Het Belmonte Arboretum park hier in de buurt is prachtig, ideaal voor bruidsfoto's. Terwijl ik achter de bomen langsloop denk ik, misschien is het leuk als ik ze (als voorbijganger) ook feliciteer, op hun mooie dag. De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en de mensen zijn vriendelijk, zo hoort het toch?

Maar als ik ze vanaf de voorkant bekijk en me gereed maak ze te feliciteren, zie ik dat ze druk bezig zijn. Wat heerlijk romantisch zal je misschien denken, maar helaas. Bruid en bruidegom zitten beiden met hun hoofd naar beneden, te staren naar hun schermpje. Vermoedelijk dat hun vrienden tijdens de lunch de foto's even liken op Facebook. Misschien heb ik een ouderwets brein of ben ik nog steeds verliefd op de liefde, zoals Augustinus het zo goed beschreef. Hoe dan ook, ik hoop dat ze tijdens hun huwelijksreis wel enige schermloze momenten inplannen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zonde. Volop genieten van de dag Is dan een beetje weg
| 08:21 |
Zijn deze mensen getrouwd met elkaar of met hun mobieltje
| 12:28 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen