#sport Los Angeles Lakers viel op hun veld deze zondag 100-92 tegen de Phoenix Suns, die 2-2 deze eerste ronde serie van de NBA vastbond, en zijn op de wegversperring van zijn figuur Anthony Davis letsel.
Een minuut na de pauze, de pivot mislukte een ingang naar de mand en viel in een slechte positie, snel met zijn hand naar zijn linkerbeen.

Davis keerde niet terug naar het team na de pauze en de Lakers meldden dat ze een „linker lies distente” hadden..

„Het wordt geëvalueerd en we hebben morgen meer informatie”, zei Lakers technicus Frank Vogel gewoon over Davis.

De pivot miste de helft van het reguliere seizoen als gevolg van verschillende verwondingen en was zeker tot de laatste minuut voor deze wedstrijd vanwege een probleem in de linkerknie.

Davis speelde geen goede wedstrijd en scoorde slechts 6 punten en 4 rebounds in 19 minuten op het circuit.

De Suns hebben al 54-50 gedomineerd om te breken en stond niet toe dat de Lakers de overwinning in de laatste wedstrijd in Staples Center (Los Angeles) in gevaar brengen voordat de serie terugkeert op dinsdag naar Phoenix.

LeBron James eindigde met 25 punten, 12 rebounds en 6 assists, maar geen van zijn teamgenoten stapte naar voren na Davis blessure.

De Spaanse pivot Marc Gasol, met 12 punten en 8 rebounds, genoot meer minuten van het spel vanwege de afwezigheid van Davis en was de tweede topscorer in angelino.

Voor de zonnen, veteraan Chris Paul toonde verbetering in zijn rechter schouderblessure en leidde het offensief met 18 punten en 9 assists, vergezeld van escort Devin Booker met 17 en 5.

„We hebben een groot gevecht genomen om deze wedstrijd te winnen,” zei Paul, 36. „Kom op 2-2, er is nog veel werk te doen.”.
Bron: Laatste Nieuws.