Een tastbare herinnering uit mijn peutertijd...


<•>Neance |08-04-2018| Blogs<•>


Wauw! We hadden geen warm water meer, dus moest m’n man de ketel ff uitgraven 🙈 Yep... de ketelruimen fungeert voor ons gelijk als bergruimte.. ik weet het... het is niet ideaal, maar ja.. een mens moet wat😜

Hoppa, dozen er uit en bijvullen die ketel... “zuipen kreng!” 🤪

Ondertussen valt mijn oog op wat spullen die ik vervolgens maar es ff ga bekijken... Wat boeken die misschien wel eens collectorsitems kunnen zijn...kleding van toen ik nog “maatje strijkplank” had.... en nog wat andere spullen... tot mijn oog groter wordt en op iets nostalgisch valt...

Vind ik daar gewoon een poppenpakje terug van toen ik een peutertje was😍 Oja!!! Die had ik ook nog 😃

Ik had toen een donkere pop met mooie zwarte haren...Helaas heb ik die niet meer, maar dus nog wel haar mooie broekpakje 😊 We zijn inmiddels ongeveer 30jaar verder 😲

help

Heb jij ook nog iets van jouw peuter tijd?