Het roer gaat om!

Het roer gaat om!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

<•>Neance |26-10-2017| Blogs<•>


Vandaag gaat het roer om! 

De afgelopen jaren, wat zeg ik.... ik denk een groot deel van m'n leven, heb ik mezelf ontzettend verwaarloosd. 

Ik ben eenzaam, heb behoorlijk overgewicht en mijn zelfbeeld is beneden pijl...

Zoals jullie in een eerder blog van mij hebben kunnen lezen, zit ik er de laatste maanden dan ook aardig doorheen...

Ik kan me er 's morgens -als ik geen afspraken heb- niet toe aanzetten om uit bed te gaan, en dat zet gelijk een stempel op de rest van de dag. Ik ben dan niet meer vooruit te branden,waardoor....het huishouden... ach..komt wel...

Hiermee doe ik niet alleen mezelf, maar ook mijn 2 prachtige meissies en mijn geweldige man tekort! 

De meissies krijgen natuurlijk wel hun verzorging, maar -en daar voel ik mij behoorlijk schuldigover- ik ben nu niet de moeder voor ze die ik wil en kan zijn!

Door mijn overgewicht en doordat ik mezelf nergens toe aan kan zetten, kan ik er niet optimaal voor ze zijn... tuurlijk...ik speel, knuffel en stoei wel met ze, maar.... 

Ik wil altijd van alles, maar me er toe aanzetten, wil maar niet lukken... die vicieuze cirkel is maar niet te doorbreken..

Well... vandaag gaat het roer om! 

Het kan zo niet langer! ✊🏻

Ik heb me aangemeld bij een sportschool.... 💪🏼

ja...maar.... 

nee!! 

Ik heb het voor mezelf zo ingebouwd, als stok achter de deur, dat ik 's morgens ga... 

ja....maar...dan moet je jezelf er wel toe aan zetten.. 

Precies! en daarom heb ik het zo geregeld, dat mijn lieftallige mamsje 's morgens op de meissies past😁 

En ja... ook dan moet ik wel 😜

Ja lieve mensen, mijn hersenen werken gelukkig wel 😜

Bij het intake-gesprek werd mij gevraagd waar ik dit voor doe...

Ik doe dit voor mijn kinderen en aangezien ik bijna 30 word, moet er nu echt wat gebeuren... het is genoeg geweest! Ik wil mezelf niet langer verwaarlozen! Niet alleen voor mij, maar ook niet voor mijn kinderen en mijn man, want nogmaals... ik doe hiermee niet alleen mezelf te kort, maar ook mijn prachtige gezin, waar ik zielsveel van houd! 

Ik wil me weer goed voelen in mijn eigen lijf en blij zijn met mezelf.

Ik wil met m'n mooie meissies kunnen rennen en klimmen en... Nouja, vul zelf maar in...


Nu hopen dat het me lukt...


Liefs, Neance


Ik kreeg zojuist deze bemoediging van een lieverd😉

Quote

 Ik wil je alleen 1 tip geven, goed bedoeld, die laatste zin "hopen dat het me lukt" , maak daar van "Ik kan dit". Hoe zekerder je dit tegen jezelf zegt, hoe makkelijker het gaat.

 DiaantjesLife

Oké, daar komt ie...


Yes I can! I want to!✊🏻💪🏼


❗️Ik wil dit graag even binnen yoors houden, dus liever niet delen...❗️


Benieuwd naar mijn vorige blog?Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je kan het ik vind super knap van jou
| 23:14 |
Dankje :-)
| 23:26 |
Yes, You can!
| 15:21 |
:-)
| 18:22 |
Dat is een mooie toevoeging van DiaantjesLife! Succes!
| 17:07 |
Zeker! Dankje! :-)
| 17:23 |
knap van je.. you can do it!
| 16:06 |
Thanks :-)
| 16:41 |
Ik vind het erg knap van je om het roer zo om te gooien
| 15:53 |
Thanks ;-)
| 16:00 |
Natuurlijk gaat je dat lukken!!
| 22:18 |
;-)
| 23:33 |
Een heel goed plan en als ik lees waar je het voor doet zal het je gaan lukken. Yes, you can!
| 19:37 |
Thanks :-)
| 21:15 |
als je echt wilt gaat het zeker goed komen hoor
| 17:28 |
;-)
| 17:58 |
Top....moedig. Het zal je lukken.
| 11:20 |
Dankje :-)
| 12:16 |
Zet 'm op, je kan het! En ik kan je uit ervaring vertellen dat je je binnen een paar weken al stukken beter zal voelen en op den duur zelfs graag naar de sportschool wíl. Je gaat je echt goed voelen, weet ik zeker. Je mag trots zijn op jezelf!
| 11:02 |
Daar ga ik wel vanuit :-p thanks!!
| 12:15 |
en doe het voor jezelf, je gezin is een goede motivatie, maar in de basis moet je het voor jezelf doen. Succes!
| 09:21 |
Absoluut ;-)
| 09:30 |
Heel goed van je.
Zet hem op!
| 09:09 |
Dankje! :-)
| 09:12 |
Geweldige beslissing die ik alleen maar kan beamen. Ik wil je alleen 1 tip geven, goed bedoeld, die laatste zin "hopen dat het me lukt" , maak daar van "Ik kan dit". Hoe zekerder je dit tegen jezelf zegt, hoe makkelijker het gaat. Ik ben inmiddels 28 kilo afgevallen met elke dag positief tegen mijzelf te zeggen dat ik dit kan. Afvallen is zoveel meer dan anders eten. Je bent op de goede weg en ik zeg dus tegen je "you go girl, you can do this"!!!
| 08:20 |
Thanks ;-)
Ik moet ergens beginnen he :-p het geeft al aan hoe het in mijn hoofd werkt... ik wil veel, maar vaak komt het er niet van... in mijn header staat ook "Yes I can, I wan't to!" Maar het andere stemmetje is nog sceptisch... maar ook daar komt wel verandering in hoor ;-) vanavond heb ik de 1e avond.. dan krijg ik over alles uitleg en ga ik het ook gelijk doen natuurlijk ;-)

Respect voor jou! Ik weet niet hoe ver je nog moet, of dat je je streefgewicht al hebt bereikt, maar heel veel succes!
| 08:32 |
Ik wil nog 7 kilo afvallen en dan heb ik mijn streefgewicht bereikt. Het stemmetje in je hoofd is echt een cruciaal dingetje haha. Heeft training nodig en gaat echt niet in 1 dag, dus de belangrijkste tip is praat altijd in de positieve zin. Dat geeft je ook heel veel zelf vertrouwen. Je bent op de goede weg, dus komt goed!
| 08:36 |
Oké, nog ff doorzetten dus! ;-)
Bedankt voor de aanmoediging ;-)
| 08:45 |
Kijk nog es naar mijn blog ;-)
| 09:04 |
WOWIE!!!!!!!! That's the spirit! Trots op jou xxx
| 20:08 |
Haha Dankje ;-)
| 21:16 |
Het inzien, en een plan van aanpak voor jezelf maken is al de belangrijkste eerste stap meis! Keep the spirit high! Dan gaat het jou zeker lukken met steun van je prachtige gezin.
| 07:34 |
Daarom! Thanks! ;-)
| 08:33 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen