×

Yoors


Inloggen
×

YoorsEen liefde zoals deze

Een liefde zoals deze


Het is iets meer dan een jaar en een half geleden sinds ik hem ontmoette, de liefde van mijn leven. En soms krijg ik de vraag, is het niet te vroeg om naar een ander land te verhuizen met een man die je net hebt ontmoet?

Maar dit is geen gewone relatie, omdat hij geen gewone man is. Vanaf het moment dat ik hem ontmoette heb ik een eeuwige, onvoorwaardelijke liefde voor hem. Het is alsof ik hem al sinds de dag van mijn geboorte ken.

Ik wist het niet toen ik hem ontmoette, maar we zijn tweelingszielen. Ik was niet bekend met de term die dag dat we verliefd werden, maar ik wist dat we meer waren dan alleen zielsgenoten. Dus ik begon onderzoek te doen (ik wil me altijd verdiepen in onderwerpen die mij interesseren), en heb het bestaan van tweelingszielen ontdekt. Ik ben ook erg geïnteresseerd in numerologie, en heb ontdekt dat we hetzelfde zelfde levenspad-nummer delen, 34 (7).

En sinds die dag ontdekken we nog steeds dingen over elkaar die zeer vergelijkbaar zijn, het is soms zelfs creepy ;) Ik ga het nu niet in detail vertellen, maar misschien zal ik dat wel in een toekomstige post doen als de interesse er is.

Dus voor ons is het vanzelfsprekend om onze gemeenschappelijke levensdoelen en dromen te volgen. We moedigen elkaar aan om dit te doen. En sinds we deze droom hebben, hebben we veel synchronisaties. Alles lijkt voor ons uit de weg te gaan, zodat we onze droom kunnen nastreven. We zien ons nummer (347), en angel numbers (1111, 2222, enz.) overal waar we naartoe gaan. In Hongarije was het buitengewoon hoeveel tekens en getallen we zagen. Niet alleen de klok, maar prijzen, busnummers, tickets etc. We hebben een groot aantal foto's die het bewijs tonen.

Ik schrijf dit niet om op te scheppen. Ik wil gewoon dat je weet dat echte liefde er voor iedereen is. Alles wat je hoeft te doen is een open hart hebben, doe hetgene waar je je goed bij voelt, en je zal liefde in je leven brengen. Geef nooit de liefde op!