Een liefde zoals deze

Een liefde zoals deze


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is iets meer dan een jaar en een half geleden sinds ik hem ontmoette, de liefde van mijn leven. En soms krijg ik de vraag, is het niet te vroeg om naar een ander land te verhuizen met een man die je net hebt ontmoet?

Maar dit is geen gewone relatie, omdat hij geen gewone man is. Vanaf het moment dat ik hem ontmoette heb ik een eeuwige, onvoorwaardelijke liefde voor hem. Het is alsof ik hem al sinds de dag van mijn geboorte ken.

Ik wist het niet toen ik hem ontmoette, maar we zijn tweelingszielen. Ik was niet bekend met de term die dag dat we verliefd werden, maar ik wist dat we meer waren dan alleen zielsgenoten. Dus ik begon onderzoek te doen (ik wil me altijd verdiepen in onderwerpen die mij interesseren), en heb het bestaan van tweelingszielen ontdekt. Ik ben ook erg geïnteresseerd in numerologie, en heb ontdekt dat we hetzelfde zelfde levenspad-nummer delen, 34 (7).

En sinds die dag ontdekken we nog steeds dingen over elkaar die zeer vergelijkbaar zijn, het is soms zelfs creepy ;) Ik ga het nu niet in detail vertellen, maar misschien zal ik dat wel in een toekomstige post doen als de interesse er is.

Dus voor ons is het vanzelfsprekend om onze gemeenschappelijke levensdoelen en dromen te volgen. We moedigen elkaar aan om dit te doen. En sinds we deze droom hebben, hebben we veel synchronisaties. Alles lijkt voor ons uit de weg te gaan, zodat we onze droom kunnen nastreven. We zien ons nummer (347), en angel numbers (1111, 2222, enz.) overal waar we naartoe gaan. In Hongarije was het buitengewoon hoeveel tekens en getallen we zagen. Niet alleen de klok, maar prijzen, busnummers, tickets etc. We hebben een groot aantal foto's die het bewijs tonen.

Ik schrijf dit niet om op te scheppen. Ik wil gewoon dat je weet dat echte liefde er voor iedereen is. Alles wat je hoeft te doen is een open hart hebben, doe hetgene waar je je goed bij voelt, en je zal liefde in je leven brengen. Geef nooit de liefde op!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een prachtig verhaal, zo waar ook ik geloof dat op ieder potje een dekseltje past. Geniet van elkaar
| 03:51 |
Well said, I agree.
| 08:52 |
Mooie blog, prachtige slotzin waar ik het helemaal mee eens ben.
| 11:11 |
Geniet er beide van, het is jullie gegund zeker als het zo moest/mocht zijn.
| 23:22 |
Wat leuk, het leven hoeft niet altijd negatief te zijn. Geniet ervan! :)
| 21:32 |
Zo is het :) Bedankt voor je reactie!
| 22:43 |
Aantrekkelijk verhaal ( heel mooi)
Dus is niet anders dan , als mens hoe zich zelf praktiserend?
Tip: Liefde is eeuwig, alleen partners Wisselen....
| 20:31 |
Ik begrijp niet goed wat je bedoelt met je vraag?
En ik ben echt niet meer van plan om van partner te wisselen, hoor.
| 22:43 |
Oh ,Niet specifiek uw persoonlijke heid bedoeld hoor? Het gaat om over het algemeen
| 23:05 |
1ste vraag is : wat is stoefen? En je bent duidelijk verliefd, eerst de kat uit de boom kijken. maar ik wens je veel succes.
| 16:56 |
Ik zal mijn tekst aanpassen, stoefen betekent opscheppen.
En de kat uit de boom kijken hoeft duidelijk niet, die kat heeft er nooit ingezeten ;)
| 18:51 |
Gwn prachtig hoor
| 16:02 |
Thanks :)
| 18:52 |
Oh wat bijzonder, geniet er maar van
| 14:47 |
Dat zijn we zeker aan het doen, bedankt voor je reactie!
| 18:53 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen