Yin & Yang

Yin & Yang


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Er zijn vele malen in mijn leven geweest dat ik me voelde alsof ik "vastzat". Ik wist niet wat ik moest doen en had veel twijfels over mezelf, mijn baan en mijn omgeving. Op die momenten is het gemakkelijk om jezelf gewoon in een bodemloze put te laten vallen en op te geven. Al de pijn, al het verdriet en alle wanhoop kunnen overweldigen, ze creëren een chaos en onrust binnenin.

Bedenk dat het allemaal deel uitmaakt van de cyclus die het leven wordt genoemd. Naarmate de seizoenen veranderen, veranderen ook onze levens. We waarderen de zoete bloesems nog meer na een strenge winter. Ongeacht hoe vaak ons ​​hart werd gebroken, ongeacht hoevele nachten we onszelf in slaap huilen... We weten dat we weer liefde zullen vinden, zoals zonnenbloemen weten dat de zomer net om de hoek is.

Wanhoop niet, val niet te diep, maar stroom mee met de cyclussen van het leven. Zelfs duisternis heeft zijn schoonheid, net zoals elke winter magisch is. Bomen slapen, dieren hiberneren, mensen anticiperen. Zonder duisternis kan er geen licht zijn. Er zou geen groei zijn, geen kracht. Dit is de tijd waarin je je innerlijke kracht vindt en terugkeert naar het licht, zoals bloemen naar de zon groeien. De natuur kent geen concurrentie, zij groeit altijd tot haar volledig potentieel.


 Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een blog naar mijn hart...mooie waarheid
| 00:36 |
Prachtig!
Ik dank je voor je moed en vertrouwen, zeker toen je het niet zag :)
En ook voor de keuzes die je maakt en hebt gemaakt ; en om jou wijsheid en lessen te delen met ons allen.
Je kan echt ongeloofelijk goed en boordevol emoties verwoorden wat je wil delen of kwijtwil :)
Dank je :)
| 22:27 |
Zo mooi, zo wijs. Complimenten 
| 19:28 |
Mooi geschreven, zo is het.
| 15:22 |
Mooi geschreven, heb er echt van genoten 
| 12:19 |
Mooi geschreven tekst
| 22:49 |
Naast dat het een mooi gedicht is, kun je er ook diverse quotes van maken, viel mij op. 
| 11:34 |
mooi... heb/had niet veel met gedichten, maar ik ben in beweging, ik voel de pijn en die voelt veilig, maar ik wil bloeien. 
| 09:32 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen