Blog 1 Diagnose kanker

Blog 1 Diagnose kanker


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is inmiddels 4 jaar geleden. Mijn vader komt bij mij in mijn winkeltje kijken. Er zijn op dat moment geen klanten dus kan hij zijn verhaal bij mij kwijt. Hij heeft al een tijdje last van zijn rug schouders en een drukkend gevoel op zijn borst. Ik adviseer mijn vader om er maar eens mee langs de dokter te gaan. Mijn vader geeft aan bang te zijn. Ik weet meteen waar hij bang voor is kanker. Zijn broer en ouders hebben het ook gehad en hij is bang om naar de dokter te gaan. Ik zeg hem dat ik dat begrijp maar dat als hij naar de dokter gaat ze hem kunnen helpen. En de angst wil ook niet zeggen dat 't zo is. Mijn vader besluit de volgende dag een afspraak te maken bij de dokter en langs te gaan. Hij wordt door verwezen naar het ziekenhuis om longfoto te laten maken. Aangezien hij last heeft van druk op zijn borst. De tijd verstrijkt en mijn vader heeft de foto's laten maken. Hij wordt op gebeld en er wordt gevraagd of hij langs wil komen om de uitslag te bespreken. Mijn vader gaat naar de dokter en krijgt te horen dat hij ook een scan moet laten maken en bloed moet laten prikken ze hebben namelijk wat gezien op de foto's wat er niet zo goed uit ziet. Op dat moment weten we nog steeds niet wat hij heeft. De scan wordt gemaakt en het bloed wordt geprikt. Het is vrijdag avond mijn vader moest vandaag naar het ziekenhuis voor de uitslagen. Spannend dat wachten ik heb koopavond dus ben in mijn winkel aan het werk. En dan komt mijn vriend in de winkel. Hij vraagt me of ik de winkel wil sluiten en mee te gaan naar mijn ouders. Ik schrik hiervan en vraag meteen wat er ans de hand is. Mijn vriend ziet de angst in mijn ogen en zegt me dat de uitslag van mijn vader niet goed is. Ze weten nog niet precies wat de hoofdoorzaak is maar er waren op de scan uitzaaiingen te zien en ook waren de PSA waardes is het bloed aanzienlijk hoog. Ik snap er niets van en vraag angstig heeft papa dan kanker? Mijn vriend bevestigd dit en ik breek. We sluiten snel de winkel af en gaan naar mijn ouders. Mijn broer en zus zijn er ook. Ik vlieg papa aan en samen janken we er even flink op los. Mijn vader kanker nee dat kan en mag echt niet spookt het steeds door mijn hoofd . En zo gaan we een heel traject in. We worden die aankomende week weer in het ziekenhuis verwacht bij de oncologie afdeling. We gaan er dan met zijn alle heen.

Wat daar volgt kun je lezen in de volgende blog die zal gaan verschijnen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heftig, mooi geschreven. Veel sterkte!
| 18:58 |
Dank je wel.
| 20:20 |
Heel herkenbaar verhaal! Ik heb voor mijn moeder gezorgd toen zij pancreaskanker had en ook voor mijn zus toen zij borstkanker had. Smerige ziekte!
| 09:31 |
Het is zeker een smerige ziekte. Jij ook heel veel sterkte.
| 10:06 |
Heftig om te lezen en tranen in mijn ogen, heel veel sterkte en kracht en goed dat je gaat bloggen.
| 08:29 |
Dank je wel. Bloggen helpt echt om t van me af te schrijven.
| 10:06 |
Ps: dapper dit blog
| 01:33 |
Wauw wat een emotionele blog.
Kanker is vreselijk, ook hier maak ik het mee met mijn schoonmoeder

Wat ik wil meegeven, blijf rustig en ga vooral mee en sterkte toegewenst!

X
| 01:32 |
Dank je wel. We hebben het in de familie helaas al te vaak mee gemaakt.
| 10:05 |
Heel veel sterkte de komende tijd.
Bedenk maar dat ze tegenwoordig heel veel kunnen en behandelingen gelukkig niet meer zo zwaar zijn als vroeger.
Zorg goed voor elkaar en ontwijk het onderwerp niet, praat er veel over, angst en boosheid liggen dicht bij elkaar, tenminste bij mij wel.
| 21:18 |
Dank je wel. De diagnose is inmiddels 4 jaar geleden. Ik gebruik deze blog om het van me af te schrijven.
| 21:37 |
Ok. Heel goed, toen ik ziek werd ben ik ook aan het bloggen geslagen, heb daar mijn ei kwijt gekund en anderen hebben er misschien iets aan gehad, zeker omdat ik in een buitenlands ziekenhuis ben behandeld.
| 21:42 |
Voor mij werkt het ook echt goed om het een plekje te kunnen geven. Al zal het altijd bij je blijven.
| 21:45 |
Dank je wel allemaal.
| 20:55 |
Heftige ervaring zeg! Heel veel sterkte xxx
| 20:47 |
Heftig, wens jullie sterkte!
| 19:04 |
Wat erg! Veel sterkte.
| 18:43 |
Dank je wel voor jullie lieve reacties.
| 18:10 |
Poeh zeg wat is dat heftig zeg
| 18:08 |
Ai dat is niet mooi sterkte hoor
| 17:08 |
Altijd heftig, zo'n verhaal
| 17:04 |
Wat goed dat je hierover schrijft. Ik heb een broer met kanker dat net 2 maanden geleden ontdekt is.
| 17:02 |
Het van me af schrijven helpt. Heel veel sterkte voor jou en je familie
| 17:03 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen