×

Yoors


Inloggen
×

Yoorsgratis wallet bitcoin

gratis wallet bitcoin


Online geld verdienen kan op verschillende manieren, je hebt wellicht mijn artikel over Futurenet gezien. Dat is in een half jaar al zeer verdienstelijk gebleken; ik heb mijn investering er al 6x uit! Dit bedrijf mag blijven en ik ga er dan ook meer door.

Omdat ik aanhanger ben van het idee 7 sterke bronnen van inkomen te onderhouden, ben ik ondertussen al in meerdere bedrijven gestapt. 1 Daarvan is een langere termijn ding, maar het leuke is, dat met dat bedrijf ook een wallet in zicht kwam waarmee je geld kan verdienen: https://www.bitmymoney.com/friends/41923/

Deze wallet is gratis en door je reflink te delen ontvang je centen, dat is aardig. Maar wat er nog aardiger aan is, is dat je je geld in die wallet ziet groeien...hij fungeert als bankrekening alleen levert dit dus wat op. Je geld wordt omgezet in de coineenheid van je keuze en al naar gelang de stijging of natuurlijk daling van de index, wordt je geld meer of minder , zonder dat je er dus wat voor hoeft te doen :).

Een wallet is een online portemoja, welke je helpt te ontvangen wat je verdient :)

Have fun!