Vrij als een vogel zonder auto.


Zonder auto zo vrij als een vogel

Eindelijk heb ik het gedaan. Ik heb eindelijk mijn auto de deur uit gedaan en op dit moment voelt dat geweldig. 

Ik heb relatief laat (vond ikzelf) mijn rijbewijs gehaald. Ik was denk ik een jaartje of 25. En de reden dat ik er toen pas behoefte aan had was dat ik geen studenten-ov meer had. Ik was klaar met mijn studie en ik wilde eindelijk aan mijn werkzame leven beginnen maar ik merkte al snel dat ik voor de openstaande vacatures in mijn vakgebied een auto nodig zou hebben. En dus toog ik naar de rijschool om lessen te gaan nemen en rond mijn 25ste had ik eindelijk mijn rijbewijs. Inmiddels had ik al werk gevonden in de stad waar ik woonde en was die auto eigenlijk niet meer nodig. Maar goed, voor de reisjes naar familie in het zuiden van het land was eigen vervoer toch wel lekker en dus genoot ik van de vrijheid die een auto met zich meebracht. 

Na een aantal jaren verhuisde ik met mijn toenmalige partner naar het Zuiden en daar is toen ook de bewustwording met betrekking tot mijn autogebruik langzaamaan begonnen. Aan de ene kant best gek want waar ik kwam te wonen was een auto veel nuttiger dan waar ik gewoond had maar ik merkte toen toch wel al dat het me begon te storen als mijn toenmalige partner de auto nam om een enveloppe naar de brievenbus te brengen. Dat ding stond namelijk aan het eind van de straat. BELACHELIJK! Maar eerlijk is eerlijk ik deed de auto niet de deur uit. Ik werkte toen namelijk nog in de Randstad en ik had die auto gewoon nodig wilde ik om half 9 op kantoor zijn. Toen kwamen de eerste 3 kinderen en was een auto ook wel handig. Zeker toen de peuterspeelzaal en de school die wij uitgezocht hadden niet in de buurt lag maar alleen met de auto te bereiken was. Ik ging als freelancer aan de slag en kwam daarvoor bij de klanten thuis dus de auto had zeker een nut. Aan de andere kant liet ik hem (of haar) zo vaak mogelijk staan.  Een kleine boodschap halen dan wandelden wij ernaar toe. Familiebezoek deed ik het liefst te voet. Ik vond het decadent om overal maar de auto voor te pakken en ik wilde ook wat bewuster omgaan met "de aardbol waarop wij leven". Ik stimuleerde mijn partner om zijn motorrijbewijs te halen zodat wij maar 1 auto nodig hadden en hij met de motor naar het werk zou kunnen gaan.

Na een aantal jaren en inmiddels in verwachting van spruit nummer 4 verhuisden wij naar een dorp. Kids gingen er naar school en er was een supermarkt in de buurt en ik schafte een fiets aan met zo'n aanhangwagentje eraan om de jongste kinderen te vervoeren als de oudsten op school zaten. De motor werd vervangen voor een klein autootje en er kwam een grotere auto want 4 kinderen vervoeren die allemaal nog in een kinderzitje moesten vroeg om een aanpassing. Hoewel ik nog steeds bewust met ons autoverbruik en -gebruik om probeerde te gaan kwam er na verloop van tijd nog een grote auto ter vervanging van die kleine. Eigenlijk kan ik me niet meer herinneren waarom wij die keuze toentertijd gemaakt hebben. Gek eigenlijk. Nu terugkijkend denk ik dat het een statussymbool moet zijn geweest. Ja, het waren fantastische auto's maar wij hadden er echt niet 2 van nodig. Ik had die grote nodig omdat ik inmiddels thuis bleef en voor de kinderen zorgde en ze overal naartoe moest brengen en dat lukte niet met het openbaar vervoer maar twee was echt decadent gedrag van ons. 

Toen ging ik scheiden. Die auto's van de hand doen bleek nog een heel gedoe maar ik wilde er vanaf. Ik had geen 6+ persoonsauto meer nodig met z'n vijfjes. Ik had wel een auto nodig waar nog steeds 4 kinderzitjes in pasten en ik wilde LPG gaan rijden. En dat ben ik toen gaan doen. Ik vond LPG rijden een uitkomst (stuk goedkoper rijden en voor mijn gevoel beter voor het milieu). Tweedehands auto's trouwens ook. Ik werd lid van de ANWB en god wat heb ik die mannen nodig gehad. Ik denk dat ik in de jaren die volgden de meeste medewerkers wel ontmoet heb in de streek waar wij woonden. We hadden zelfs een liedje gemaakt op de melodie van WMCA van de Village People. Ik ken de hele tekst niet meer maar het begon zo:  "En we bellen weer de ANWB". In de eerste jaren na de scheiding had ik die auto's ook echt nodig.  Maar ik merkte wel dat toen de oudsten naar de middelbare school gingen ik mijn autogebruik drastisch ging verminderen. Toen nummer 2 ook op de middelbare zat heb ik de jongsten van school gehaald en op een basisschool geplaatst in de wijk waar ik toen woonde. Voorheen reed ik ze alle vier naar school, 22 km verderop. Zolang ik geen vaste verblijfplaats had wilde ik ze niet van school halen namelijk en toen ik verhuisde zaten de oudsten in groep 8 en 7 en ook dat vond ik een slecht tijdstip voor een schoolwissel. Wat was dat een heerlijk moment. Niet elke dag in de file staan, niet constant op en neer rijden, lopend naar sportclubs. Ik vond het een bevrijding. 

Maar ondanks dat ik steeds minder mijn auto ging gebruiken bleef hij wel voor de deur staan. Voor de weekboodschappen toch wel handig, voor ziekenhuisbezoekjes ideaal en voor noodgevallen met de kids vond ik het een fijn idee dat hij er nog was. Ik bleef wel heel bewust lid van de ANWB en bleef LPG rijden. Ergens in die jaren werd ik ook weer verliefd. En deze meneer heeft 2 kinderen dus de auto bleef en de auto's wisselden elkaar af, van groot naar klein want er moesten 8 mensen minimaal vervoerd worden. We gebruikten de auto vooral voor gezinsuitjes en gezinsvakanties en wat vond ik dat heerlijk. Optimale vrijheid!!! En ik sleepte de kids door Europa met de auto en de tent. 

En toen brak het moment aan dat de jongste van de basisschool afging en de oudste op kamers zou gaan en toen begon het te kriebelen. De auto begon echt benauwd aan te voelen. Ik kreeg opeens paniekaanvallen in de auto als ik hem al gebruikte want ik was inmiddels zo ver dat ik heel erg bewust met mijn auto omging. Ik wilde 10.000 stappen per dag zetten. Ik wilde de auto alleen gebruiken als het echt niet anders kon en wat bleek -in die tijd-  dat met een juiste instelling en planning dat ding meer stil stond dan bewoog. Noemde ik voorheen mijn auto "mijn vriendje", nu merkte ik dat ik hem steeds vaker "dat ding" ging noemen. Maar hij bleef wel voor de deur staan ook al gebruikte ik hem tot de paniekaanvallen hooguit 1x in de week. Ik denk dat ik toch bang was om mijn vrijheid te verliezen, want dat was de auto voor mij namelijk "vrijheid". Ik had het idee dat ik afhankelijk zou worden zonder auto. En toen kwamen die paniekaanvallen en ik liet de auto helemaal staan en weet je wat er gebeurde ............ ik miste hem niet. Maar nog heeft hij meer dan een half jaar voor de deur gestaan. 

Ik ging de bus gebruiken. Ik kreeg een fiets die ik ook ging gebruiken. En ik schafte een OV kaart aan. En opeens gingen mijn ogen open. Ik vond met de bus reizen eigenlijk best wel fijn. Ik vond het super om door de regen te fietsen. Ik had het idee dat ik eindelijk weer in de wereld stond, in de natuur. Al bleek mijn conditie op de fiets wel dramatisch slecht. Ik had geen idee hoe ik geld op een OV-kaart moest zetten. Ik voel me soms echt een nitwit. En verwend. En ik begon te rekenen. Ik betaalde elke maand de verzekering. En ik betaalde elke maand keurig de wegenbelasting. En de auto moest gauw weer voor de APK. En mijn abonnement van de ANWB zou ook gauw weer afgeschreven worden voor een jaar en ik vroeg me serieus af waar ik in hemelsnaam mee bezig was. 

En dus vertelde ik mijn kinderen dat ik de auto weg wilde doen. Hun reactie was in eerste instantie een van schrik maar toen ik het uitlegde kregen ze steeds meer begrip. Je zou denken dat het toen wel gepiept was maar nee hoor, het heeft nog een aantal weken geduurd. Want hoe ging ik dat dan met de vakanties doen? Dat was eigenlijk mijn grootste struikelblok. Ik heb hier nog geen antwoord op eigenlijk. Maar het gevoel bleef en dus heb ik de knoop doorgehakt en de auto te koop gezet en verkocht. Gisteren werd hij opgehaald en het voelt als zo'n enorme bevrijding. 

Natuurlijk is het niet helemaal eerlijk want mijn lief heeft wel nog een auto dus de weekboodschappen kunnen we met zijn auto gaan halen maar aan de andere kant moet ik het nu echt verder zonder auto gaan doen. En ik heb er zin in. Ik vond het heerlijk om mijn verzekering te schorsen. Om de ANWB te bellen. En ik denk dat als ik bericht krijg dat ik geen wegenbelasting meer hoef te betalen ik daar echt vrolijk van ga worden. Blijft die vakantie nog over maar ik heb voor nu bedacht om dan ter zijner tijd een tweedehandsje op LPG te kopen om mee op vakantie te gaan en als mijn autoloze bestaan bevalt dan gaat die daarna gewoon de deur weer uit. Ik ben benieuwd hoe lang het zal duren voordat ik er spijt van ga krijgen. Ga ik wel spijt krijgen?

We gaan het zien !!!!!!!!!!

| Afbeelding van ddzphoto pixabay|

#auto #vrijheid #bewustleven     

Buying a good suitcase: How to make the right choice
Buying a good suitcase is important. You only find that when you leave on holiday with the wrong suitcase. That often causes annoying problems. You can best avoid this by choosing a good suitcase adapted to your specific travel conditions. Choosing a good suitcase is not nearly as easy as you think. There is so much choice that it is best to compare the best offers before you make a final decision. What is a good travel suitcase and what should you definitely pay attention to? Are you looking forward to your summer vacation?? Whether you're leaving for a city trip or a faraway holiday, a good suitcase is indispensable. A good travel case is sturdy with the right dimensions and a sturdy yet lightweight material. But a good suitcase meets your expectations so you won't be placed for any annoying surprises. A good suitcase is also safe. You keep all your valuable things with it during your trip. Not only your clothes and everything that makes your holiday pleasant, but no doubt all your travel documents and even your finances. Een goede reiskoffer is stevig en comfortabel During your trips and also at your (holiday) destination, your suitcase will have a lot to endure. So choose a sturdy suitcase made of the right material. You have the choice of multiple materials. Bestseller A good suitcase made of the right material Travel cases come in many materials, each with their specific characteristics and both advantages and disadvantages, such as: Choosing a good travel case from ABS: is flexible, supple but less strong and scratch-resistant. That means that after deformation he quickly regains his original shape. A travel case from ABS is not exactly the lightest case you can take with you. Curv Travel Cases: an ideal companion for those who travel a lot. These cases are sturdy, scratch-resistant. You can also bring more. Curv is een materiaal dat uit meerdere geweven lagen polypropyleen bestaat en oorspronkelijk werd gebruikt voor de productie van kogelwerende vesten. A curv case resists extreme temperatures. Curv is also scratch-resistant and strong, but very pricey. Polycarbonate suitcases: e and polycarbonate travel case is remarkably light yet strong and flexible. This facilitates the packing of your suitcase. A polycarbonate case is similar to a curv case. Polycarbonate is less scratch-resistant and also costs more. Polycarbonate is resistant to higher temperatures, so your suitcase does not deform during your journey. Buying a good suitcase from Polypropylene Polypropylene is the strongest material for travel cases. It is often used for the manufacture of Curv suitcases. A polypropylene travel suitcase is an excellent alternative for those looking for a travel suitcase with the best value for money. Polypropylene cases are very strong but usually heavier. Choose your suitcase Good travel suitcases made of Aluminium Popular travel cases made of aluminum are also suitable for those who are regularly on the move and want to travel stylishly. Aluminum is strong, comfortable, durable and has a luxurious appearance. Aluminum travel cases cost more but are more durable and have a longer lifespan. What you should definitely pay attention to when buying a good suitcase When buying a good suitcase, you need to take into account some important factors in order to avoid a relatively expensive mispurchase. Choose a suitcase with: The correct format: adapted to what you usually take with you on a trip The correct number of wheels: you have the choice between two-wheeled or four-wheeled travel suitcases. The majority prefer four wheels. Such a suitcase is more user-friendly and stays easier. While these four-wheel suitcases are especially suitable on flat terrain and at the airport, two-wheel suitcases can be used on any surface. A good lock: is more important than you think. Do you travel a lot to the US? Then choose a good suitcase with a TSA lock. Then security officers don't have to break open your suitcase.. They have a custom key for that to open this type of lock. Some cases have a built-in TSA lock, but you can also buy them separately. Striking color: Choose a suitcase in a striking colour so you can always easily and quickly recognize it. Convenient travel rolleys Buy a good suitcase: Soft suitcases Choose soft suitcases as much as possible when you're especially taking clothes on a trip. Soft travel cases also have other advantages, such as: Weighing less Are smoother and easier to pack Often opened with a zipper giving them a larger volume Are divided into several compartments and that is convenient to store things separately Budget-friendly Hard suitcases Are especially useful when you take vulnerable cases. Other advantages of these hard cases: Better protection Zijn waterbestendig en houden droog Often equipped with four wheels so you can take them easier and they are more stable Almost unbreakable, they survive the trip at the airport or in the bus so easy. Duurzamer met een langere levensduur Buying a good suitcase: Never save on quality A good travel suitcase is a reliable companion on all your travels. So do not save on quality. Therefore, you should choose not the most expensive one, but the one with the best price-quality ratio. featured
Comment and receive 50 YP 50
Requiem: Chapter 1
- I'm orphaned looking at the two silver-grey urns on the steel plane in the lawn. It sings, but I don't really notice. The drizzle mixes with my silent tears and flows past my grief face. I want and will keep me strong, but nothing is more difficult. My soaked hair sticks like a snail in my neck. Wherever my parents may be, in these urns or as an immortal soul in some dimension, my thoughts are with them. I am neither an atheist nor a convinced pillar biter, but the longer I walk around this globe, the more I doubt the existence of a Supreme Being. Some call this creature God, some give Him a different name. “If “He exists and has power or influence on our world, if He has any power to intervene, then such a thing should not happen. Shooting images through my head. An afternoon in the snow with my father where we made a giant snowman with all the trimmings. The beautiful black hair of my mother that I liked brushing as a little child. The many ways of life I got from both my parents. A God who allows this, I don't want to know today. The person responsible for this is all the better. It is the only creature that possesses the ability to decimate, rape, slaughter and quartering its own kind without remorse. The only living creature that kills his own kind in an instant and goes on without looking back, without even dwell on his irreversible act, just as if nothing had happened,. The remains of my parents, twice a few handfuls of ashes, descend silently into their respective urns underground. A small copper-colored plate, not so large, on which in small letters their name, date of birth and death is printed, automatically slides across the space and takes their place. It seems to me like a misplaced magic trick: now you see them... then no more! In my heart, however, they will never disappear. Arturo Mitsukai and his wife Sachiko Matai had died a violent death. Violence is, of course, an unmistakable fact from the beginning of the existence of mankind. The survival urge that is embedded in our genes is difficult to cut out as a tumor or a tumour. It is peculiar to our society and burned in us as a mark. Both in humans or in society there is one rule, one law that is still valid. The law of the strongest! Sometimes the result of this law is directly proportional to the use of the power of the person using the force. Unfortunately, there are people who only know this answer, who only listen when they feel a hard hand. Another time, the aggression used is so excessive that the majority frankly disapprove of it because it passes its goal. But when that piece of perverse brutality touches you personally, it changes you forever. It's a cancerous tumor that keeps growing and at some point breaks open like an overripe pimple. With all the disastrous consequences. It crawls into your brain, it nests like a virus in your mind, a worm that does irrevocable harm. Friends and acquaintances of my parents, some of whom I had ever seen, people from the accounting office where I work, other completely strangers to me, have just expressed their condolences in a silence that is fraught with the way my parents literally and figuratively from life-carved. I just can't imagine it, I have to try to push my thoughts away in a separate corner where they may slumber in quiet grief.. That's where I'm going to keep them for a while until the time is right. Then, the moment it's necessary, I'm going to reenepen these feelings.. I will never forget what was done to my parents, never will I forgive the unsub! My name is Yukiko Mitsukai and today I promise retribution for these murders. I appeal to this blood deed. It is the revenge, the retribution that is the only exception to the peace-loving doctrine of the Akai. If it is not possible in these circumstances, if this promise is not at the moment, then I say that there is no reason for the existence of this use in the Akai. Exceptional circumstances require exceptional measures, you taught me that. As true as I am your daughter, I will find, and hunt your murderer wherever he may hide. If I have to search on the other side of the world or in the deepest pits of hell, he will not escape me. Even if that search lasts until I die myself or people kill me. In the course of that process, I will try to use all that you have taught me to achieve my goal. Because so much that's mine now comes from you. What you have given me is priceless. Something for which I must be eternally grateful and also am. My hands and feet will become my weapons, my mind will be tougher and sharper than the steel of a sword. I hope my vengeance can give you both peace of mind. The death of your murderer will not compare anything to what he did to you. That and nothing less I promise! Actually, I ' Akai' am at heart. ………. Arturo Mitsukai cut a leaf from a beautiful flower arrangement.. Arturo was in the winter of his life. His age, hard to estimate, could hardly be attributed to him his seventy-five years. Arturo was still as straight as he used to be when he was a proud and proud young man. His step was still confident and fixed even now. Maybe a little slower than before. His short cut white-gray hair was a natural pointer to the many years he counted. The wisdom that shone from his eyes, and the serenity in the words when he spoke of something, testified to years of experience but also to a well-founded knowledge of matters. His physical condition was tiptop, there he took care of himself every day. Arturo Mitsukai walked a little five kilometers every morning, outside when the weather was nice and otherwise on the treadmill he had purchased years ago. He also regularly cycled quite a bit of distance on his bike or stationary bike in his hobby room. A healthy mind in a healthy body was certainly not an empty phrase for him.. His greatest passion, however, was his greenhouse with exotic flora. Arturo had a large collection of flowers and plants. From dozens of species of orchids, including the hybrid species Cymbidium, Vanda and Phalaenopsis to bromeliads of different genera such as Billbergia, Guzmania and Aechmea. Yuccas and other tropical plants adorned his spacious greenhouse. In the beginning, when he started with some plants, he sometimes had a hard time distinguishing one species from another. Now after all these years of searching and working with them every day with passion, he knew them by their folk and Latin names.. Orchids, he sometimes told friends, thrive in high humidity. Therefore, they perfectly match with plants with a large leaf mass. He also told them that orchids are epiphytic, which means they can grow on other plants. Therefore, they are bound to a bark with a special substrate. To achieve a natural effect, one can make a kind of tree of it yourself and then combine it with, for example, the bromeliads he grew. Greenhouse building and its applications had few secrets left for Arturo, and sometimes he walked over to a random visitor with enthusiasm. He was forgiven with all understanding of the passion for his life's work. A layman in the profession would not understand what he was doing now. Why with tenderness and love he was still removing fresh green leaves and sometimes a flowering flower — pieces representing life — from a flower arrangement? One might think that this was an act of useless mutilation, a destroying a piece of natural beauty. Why he put the green petal and the cut flower separately in a bowl with tenderness would seem strange? He would soon find a suitable destination for this collection of cut flowers and removed plant parts. These leaves, flowers, meant new life. Fertilizer for another flower or plant. Their cycle of decay was part of the circle of life of another plant or flower. This was one of the roads that the Akai wandered. Akai or red in Japanese stood before the sun on their flag Hinomaru . This meant solar disk and they still coloured their national banner . For the Akai, that sun was the source of life and growth. The strength and aesthetics of a flower should not be subordinate to the quantity of the blossoms and the green of the leaf. Depending on the number and size of the leaves that were different for each type of flower. Thus grows and blooms a flower, a plant in all its splendor. Waste was a sin against the rules of nature. This way of life of the Akai brought balance, balance and peace of mind to the plant and flower world, as well as to the flora in the conservatory of Arturo Mitsukai. This way of thinking could be extended in a number of cases for some human life values. Sometimes one can develop certain qualities better by converting his known weaknesses in oneself into positive forces. The power of a man is only as strong as his greatest weakness. By going and working this way, man improves himself as a whole. By working on its lesser good sides, one strengthens the overall picture of oneself. When the door of the conservatory opened and the chill of the evening blew his fresh breath over the back of Arturo, he did not look back. The smell of jasmine tea met him in the person of Sachiko Matai, his life companion.. Like him, she was dressed in a sober black and white ensemble that extra accentuated her light skin. A skin like silk he knew so well, a body he still coveted. His love for Sachiko in the last season of his life was no longer marked by the bright colours of passion or by the impetuousness of youth. Now their relationship knew the gentle depth of control, a trait peculiar to their old age and the knowledge of their unconditional love for each other. Proof of this they have been providing for so many years, so many days together in prosperity and adversity. It goes without saying that one achieves such a thing only after a long time. To be able to walk the way of life together is a privilege that one can rightly be proud. It is indeed an adventure of trial and error, a process of learning and understanding, of giving and taking. Periods of happiness and disaster alternate as in every human life, but each time one helps each other back on top of it. That was the core of their love. It was not always an easy road, but it eventually led to the daily enjoyment of the deep affection between a man and a woman. With a loving smile as a silent thank you, he sipped the hot jasmine tea she had brought for him. He preferred this kind of tea, not only because he thought it was the best fragrance tea, but also because the tea was made by laying jasmine flowers among the leaves of green tea. He found that symbolically in balance with his hobby, with his hundreds of flowers and plants he grew in his conservatory. Actually, the tea he drank was of Chinese origin where they used ten kilos of jasmine flowers to obtain about one kilo of jasmine tea. The tea at Arturo had a calming effect and worked relaxing. It also promoted his digestion, which at his age was indeed important. Therefore, he was always grateful for the jasmine tea that his wife prepared him every day without fail. He still found Sachiko Matai attractive and slim, although she was barely five years younger. On several occasions he told her that. True love and affection is expressed in words and deeds. Sometimes after years of silence or blindly accepting an established fact, that self-evident affection disappears with a little bit and at a time it's gone, one day it's completely gone. Sachiko allowed to color her gray hair black at her age. Sachiko did this to please her husband and not out of personal vanity. That would be a sin for an Akai. Arturo had once told me that if he met her for the first time, it was her black long hair that he first noticed.. He fell first for her black shiny hair, then for her silent smile that always shone in her eyes and when he really met her as his future wife, he fell for the wife Sachiko herself. It was so long ago. Times gone by and then she was such a young and ignorant child. Now, as a grown woman, she put her hair up in a bun, but at night, in the intimacy of their bedroom, she loosened it and caressed Arturo with the same love and affection through her raven-black long hair before kissing her goodnight. Sachiko had never used anything of makeup in her life. By the way, her husband always said that she possessed some kind of natural beauty, still blushing every time after the little complement like the young girl she had once been. Even before Arturo drank his cup of tea, the light went out in the conservatory and several things happened at once. Arturo and Sachiko were both surprised, both by the darkness and by the strange smell of the spray that came out of the nebulizer nozzles. Shocked, they wanted to run together to the exit of the greenhouse but their feet refused duty after a few shaky steps. The world began to turn in front of their eyes like a blurry image and they remained staggering, seeking support together. However, those last steps that removed them from the oxygen-rich and liberating evening air were no longer awarded to them. The delineated perimeter of the conservatory door disappeared into an ever-darkening fog before their eyes as they both fell unconscious among their orchids, lilies, bromeliads and other exotic plants that shared their love every day. ………. Slowly, the world came back in varying degrees of pain. It was beating like a nagging banging in the back of his head, a moping in his teeth, a dry throat begging for water, and his old bones that were apparently bruised in several places. It was an extremely tormented feeling all over his body that woke up from the anaesthetic. Arturo moaned softly when he opened his eyes. The light was too bright, flashed painfully like the sharp of a knife through his mind so he turned his head very carefully to the right. To his great dismay and fear, he saw that his wife Sachiko was in the same circumstances.. Like him, she was with both hands and feet tied to a chair. She sat next to him within reach. If he wasn't handcuffed, he could touch them like that. So close and yet so far apart. Tagged with a dirty cloth she too was slowly reeling and looked around her amazed and anxious. A surprised and troubled look appeared in her eyes when she noticed Arturo. Then the first musical sounds slipped through the space in which they were tied. The tones sizzled like glowing hot coals through their awakening bodies. Both Sachiko and Arturo, who could taste a piece of good classical music in different circumstances, regained consciousness on the sounds of a gloomy Requiem. That's a Mozart piece, it shot Sachiko in the head, almost at the same time as her husband recognized the piece of music. The familiar words sounded to them, but a throbbing headache prevented both from amazing at this music . Facts mixed with their tormented feelings. The Requiem of Mozart was the last and unfinished work of the Master, composed on his sick bed. It had been figuratively and literally his last composition, his requiem. One of those futile facts that shot through the spirit of Arturo. Something that barely mattered right now. He knew that Frans Xaver Süssmayr had composed this unfinished composition of Mozart into a legendary polyphonic piece of music. Why Arturo was thinking about that, he didn't know? Just a neurotransmitter that passed some information through a synapse into a human's head. A chemical reaction at a time when other things were much more important in their difficult situation. They heard the sounds and words of Lacrimosa , the sixth part of the Requiem of Wolfgang Amadeus Mozart from various corners of the walls threatening to flow on them. Lacrimosa Dies Illa, In terms of Resurget Ex Favvilla Judicandus Gay Giant, On that day of tears To which the guilty man From the ashes will rise To be judged A theatrical figure dressed in a wide white robe entered the room and suddenly danced like an unreal ghost with swirling gestures around them. Arturo and Sachiko followed the creature with anxious eyes. In every tone of the death song he waved a samurai sword around them, between them, and finally hit them during that macabre dance occasionally with surefire blows. The shining weapon reflected light at every move and at every stroke. Flashing blows to injure, not yet to kill. As a conductor's measure, the white spirit used the razor-sharp weapon on the sounds of the song, like a master he felt and shielded to the rhythm of music. Lacrimosa Dies Illa, Cutting and carving. bumps and twists. The gag choked in part the screaming of pain, their begging for mercy. However, the blood flowed with every note, more and more in a gloomy crescendo, in a menacing climax. The white dress their executioner wore turned red, soaked with blood on the sounds of gloomy music. The song led to an inhumane tragic but certain death. And death danced like a devil around them! In terms of resurget Ex Favvilla Judicandus Gay Giant, Huic Ergo Parce Deus Pie Jesu, Domine, Dona Requirement Requiem. Then be merciful to him, Oh, God.! Dear Jesus, Lord, Give them peace. The life of Arturo Mitsukai and his wife Sachiko now flows very quickly into streams out of them. Their bodies had been torn and pieces of skin were hung up unmaterially on their bodies. In their blood-filled eyes there was no hope, almost no light left. Just a sputtering pilot that threatened to extinguish every moment. Dona Requirement Requiem . A plea! Give them peace! The white-red nightmare, which unfortunately was not a dream, straightened up in all its strength, ready for the last notes. The sword raised high above himself, and on the word 'Requiem' he pulled out with all his power for the final blow, beheaded his two victims with a smooth movement in one stroke with the razor-sharp Nihonto.. The final sung word of the Requiem shouted the form even louder than the voices of the choir several times, while the heads of Arturo and Sachiko rolled on the ground in front of his feet as a final release from their suffering. His ultimate satisfaction, their forgiveness in death! 'Amen, Amen, Amen!’ © Rudi J.P. Lejaeghere Requiem: Prologue or Chapter 1 - Requiem: Prologue - Requiem: Chapter 2 -