Ik kom in actie voor Movember

Ik kom in actie voor Movember


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hier een serieuze boodschap Ik ga de komende maand november meedoen aan de actie movember een actie tegen de verschrikkelijke ziekte prostaatkanker en teelbalkanker ik scheld best wel vaak mensen uit met de verschrikkelijke ziekte maar ik meen het echt niet.                                                                                                                                              Tijdens Movember laten manen heel november hun snor staan.                                                                                                                  Ik ga me niet in me eentje inzetten voor Movember maar met een team onder mij zelf bedachte                                          naam deMustachetiers 

Laat ook je snor heel november staan en kom in actie tegen deze verschrikkelijke ziekte en ook vrouwen kunnen meedoen door bijvoorbeeld een plak snor op zetten meer info vind je hier nl.movember.com

Wil je mij volgen dat kan op mij instagram @rait076 of op www.facebook.com/rait.nesseem.50Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Go for it!
| 17:57 |
| 18:35 |
Eyy, ik doe ook mee maar dan op een net iets andere manier!
| 13:36 |
oke leuk en goed
| 00:28 |
Dankjewel!
| 17:38 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen