Ik loop voor Villa joep de Nijmeegse Vierdaagse jij ook?

Ik loop voor Villa joep de Nijmeegse Vierdaagse jij ook?


Wie zou het leuk vinden om samen met mij een team te vormen en mee willen doen aan de Nijmeegse Vierdaagse? om geld op te halen voor stichting Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker 

Want ik wil me heel graag inzetten voor Villa Joep omdat ik het van dicht bij meemaak omdat mijn goede vriend zijn dochtertje ook lijd aan neuroblastoom kinderkanker en de meeste kindjes niet ouder worden dan 6 jaar en zelf      80 a 90% van de kinderen met de ergste vorm van neuroblastoom kinderkanker overleven de ziekte niet.
Met een team kun je meer geld ophalen dan alleen daarom zoek ik leuk team.

inschrijven kan t/m vrijdag 23 maart (24.00 uur) en de kosten zijn €80

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf! en het geld wat ik met deze blog en alle andere blog ophaal gaat naar Villa Joep.Beoordeel


Boeken & Taal
Crushing It!
Crushing It!
Boeken & Taal
Kut kanker!
Kut kanker!
Boeken & Taal
Ben jij ook op mij?
Ben jij ook op mij?
Boeken & Taal
Laat me niet vallen
Laat me niet vallen
Boeken & Taal
Open ogen
Open ogen
Boeken & Taal
Ma
Ma
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden