×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


OGA BLOG 2017

OGA BLOG 2017


30-07-2017 * Op mijn blog kunt u mij vragen stellen over wat ik denk over de gebeurtenissen in het leven, politiek, doe of van plan ben te gaan doen, of ik daarop een antwoord geef is niet zeker... Ik hoop dat het een interessante blog wordt.

Dan wil je alleen zijn...

30-07-2017 * Soms... en dat hebben meer mensen, dan zit je hoofd vol. Dan wil je alleen zijn - niemand om je heen. Dan geeft moeder natuur mij de nodige rust.

DIner Advies...

30-07-2017 * Als u opzoek bent naar een gezonder levenswijze - zonder gebruik te maken van een bepaalt dieet, bezoek dan deze link en laat je adviseren. Mocht u zelf een advies willen geven, laat het mijn lezers weten. Houdt u ervan om zelf lekker eten voor te bereiden dan heb ik hier wat diner adviezen.

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties