×

Yoors


Inloggen
×

YoorsWaarom helpen?

Waarom helpen?


Hoi!

Gisteren heb ik een artikel gepost over de Sinterklaasbank. Nu ik jullie gisteren kort vertelde wat het inhoudt, en vooral vroeg om de site te bekijken en eventueel een bijdrage te leveren aan hun stichting, wil ik verder ingaan op de stichting, en de drijfveer om juist die stichting te ‘promoten’.

Ik heb een post geschreven omdat ik me realiseerde, zo uit het niets, dat er kinderen zijn die geen Sinterklaas kunnen vieren omdat de financiën het niet toelaten. Als moeder raakt me dat diep, ook omdat ik kind ben geweest en wél die dingen heb gekregen. Ik realiseerde me hoe blij ik ben geweest met die cadeaus als het Sinterklaas was, of kerst, of zomaar. En het besef dat anderen dat niet hebben kwam zo hard aan, dat ik in 1 adem dat artikel heb geschreven en gepost.

Quote

Vorig jaar zijn er 4476 verlanglijstjes, 81 losse cadeaus en +-300 chocoladeletters weggegeven!

De Sinterklaasbank

De Sinterklaasbank geeft kinderen de volledige ervaring. Eerst mogen ze een lijstje maken met wat ze graag zouden willen voor sinterklaas. Dat mag alles zijn, want het wordt nieuw gekocht (!). Dat is het eerste punt wat ik erg aantrekkelijk vind. Hoe was dat bij jou? Verheugde jij je ook altijd op het maken van het lijstje? Ik wel. Dat maakt de stichting ook zo bijzonder. Ze geven naast hele verlanglijstjes ook losse cadeaus en chocoladeletters weg. De kinderen krijgen dus écht waar ze om gevraagd hebben! Vorig jaar zijn er 4476 verlanglijstjes, 81 losse cadeaus en +-300 chocoladeletters weggegeven! Dat is toch geweldig

Naast cadeaus laten ze ook wensen in vervulling gaan. Op de site van de Sinterklaasbank zijn een aantal filmpjes te vinden over de kinderen die hun cadeau ontvangen (dit staat onder beeldmateriaal)! Zo ook het verhaal van Megan, die graag wou dansen. Ze mocht een proefles doen bij 2 verschillende dansscholen, en toen ze de leukste uit had gekozen, mocht ze daar één heel jaar iedere week een keer dansles volgen.

En dit is dus waarom ik deze stichting graag wil steunen. De hierboven genoemde getallen kunnen nog veel hoger, en daarom nogmaals de vraag om gewoon een kijkje te nemen op hun site. Die spreekt voor zich!


Bedankt voor het lezen en tot heel snel!


Liefs,

Mij