×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Waarom helpen?

Waarom helpen?


Hoi!

Gisteren heb ik een artikel gepost over de Sinterklaasbank. Nu ik jullie gisteren kort vertelde wat het inhoudt, en vooral vroeg om de site te bekijken en eventueel een bijdrage te leveren aan hun stichting, wil ik verder ingaan op de stichting, en de drijfveer om juist die stichting te ‘promoten’.

Ik heb een post geschreven omdat ik me realiseerde, zo uit het niets, dat er kinderen zijn die geen Sinterklaas kunnen vieren omdat de financiën het niet toelaten. Als moeder raakt me dat diep, ook omdat ik kind ben geweest en wél die dingen heb gekregen. Ik realiseerde me hoe blij ik ben geweest met die cadeaus als het Sinterklaas was, of kerst, of zomaar. En het besef dat anderen dat niet hebben kwam zo hard aan, dat ik in 1 adem dat artikel heb geschreven en gepost.

Quote

Vorig jaar zijn er 4476 verlanglijstjes, 81 losse cadeaus en +-300 chocoladeletters weggegeven!

De Sinterklaasbank

De Sinterklaasbank geeft kinderen de volledige ervaring. Eerst mogen ze een lijstje maken met wat ze graag zouden willen voor sinterklaas. Dat mag alles zijn, want het wordt nieuw gekocht (!). Dat is het eerste punt wat ik erg aantrekkelijk vind. Hoe was dat bij jou? Verheugde jij je ook altijd op het maken van het lijstje? Ik wel. Dat maakt de stichting ook zo bijzonder. Ze geven naast hele verlanglijstjes ook losse cadeaus en chocoladeletters weg. De kinderen krijgen dus écht waar ze om gevraagd hebben! Vorig jaar zijn er 4476 verlanglijstjes, 81 losse cadeaus en +-300 chocoladeletters weggegeven! Dat is toch geweldig

Naast cadeaus laten ze ook wensen in vervulling gaan. Op de site van de Sinterklaasbank zijn een aantal filmpjes te vinden over de kinderen die hun cadeau ontvangen (dit staat onder beeldmateriaal)! Zo ook het verhaal van Megan, die graag wou dansen. Ze mocht een proefles doen bij 2 verschillende dansscholen, en toen ze de leukste uit had gekozen, mocht ze daar één heel jaar iedere week een keer dansles volgen.

En dit is dus waarom ik deze stichting graag wil steunen. De hierboven genoemde getallen kunnen nog veel hoger, en daarom nogmaals de vraag om gewoon een kijkje te nemen op hun site. Die spreekt voor zich!


Bedankt voor het lezen en tot heel snel!


Liefs,

Mij


Vinception
Ik vind dit zo mooi hé. Dat meisje dat gewoon een wens in vervulling ziet gaan.
Heb met alle liefde een donatie gedaan ♥️

29-11-2018 21:21
29-11-2018 21:21 • 1 reactie • Reageer
Anne
Vinception Ja, ze was zo verbaasd hahaha. Er staat nog een filmpje op hun site en op YouTube waarin een meisje een wens heeft ingestuurd voor vluchtelingenkinderen die geen kleding hebben. Zij krijgen alle 4, inclusief het meisje van de wens, een cadeaukaart om hun eigen nieuwe kleding uit te zoeken. Heel mooi. En heel lief van je, fijn om te merken hoe warm dit wordt ontvangen❤
29-11-2018 21:39
29-11-2018 21:39 • Reageer
The Original Enrique
Goed dat je dit nog eens onder de aandacht brengt! Voor je het weet is het al Sinterklaas!! :+1::wink:
29-11-2018 20:17
29-11-2018 20:17 • 1 reactie • Reageer
Anne
'Klein' Vond de post van gisteren ook erg kort en weinig inhoudelijk over de waarom, vandaar. Dankjewel voor je lieve reactie❤
29-11-2018 21:37
29-11-2018 21:37 • Reageer